Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék pasikkal komoly kapcsolat miatt ?
Eddig hány privátot kaptál akik azonnal megdugnának látatlanban?
Amúgy azért ez az egész sokmindentől függ ám.
Hogy egy kis zala megyei zsákfalu végén laksz, vagy valami nagyvárosban. utóbbi esetben elég csak mosolyogni és nyitottnak lenni, ha közepesen szép vagy, akkor már ismerkedni fognak veled a mindent megbúbolni akaró kanok. :)
Ez már nagyon nagyon unalmas...."komoly kapcsolatot keresek" aha persze....
Aztán elmegy az első sármos faszival, másnap k**úrnak is aztán a pasi pár nap múlva lelép....és jajj minden pasi szemét.-
*Aztán elmegy az első sármos faszival, másnap k**úrnak is aztán a pasi pár nap múlva lelép....és jajj minden pasi szemét.-"
Nem szerintem ez egy másik típus lesz. Az amelyik minap írt ki kérdést hogy a csúnya nő esélytelen. Az is 26, csúnya és kövér, de az álompasik még csak meg sem dugják. Jaj szegény, majd mindjárt rohanok hozzá komoly kapcsolat szándékával.
Azt várhatja!
nőként bárhol.
én sem szeretek bulikázni, inni, de pasiként nekem pl max az appok maradnak.
22, én unom ami azt illeti, de nem tudtam elmenni egy olyan gyökér beszólás mellett szó nélkül, amit a magát teremtés koronájának képzelő kis incel tett a kérdező felé.
Mintha a kérdező azt várná hogy ő, az isten álljon vele szóba. Miközben nő nem létezik aki szívesen venné a közeledését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!