Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedhetnék pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék pasikkal komoly kapcsolat miatt ?

Figyelt kérdés
Bár ez sem feltétel, de nagyon nem szeretek bulikba járni munkahelyen nehéz ismerkedni ugye. Pár barátnak is örülnék. Mit tehetnék? 26/N
2021. okt. 23. 22:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Mit tegyél? Mondjuk válaszolj a gyakoris privát üzenetekre ... ja azt már nem. Regisztrálj bármelyik társkeresőre és 1 hét alatt bepasizol, mint bármelyik másik csaj ... ja azt már nem. Hát akkor így nehéz. Te is az a típus lehetsz, aki még ha társkeresőn is lenne ott lenne a neve alatt, hogy regisztrált 5 éve. Olvasatlan levelei száma 50. Belépett: tegnap ...
2021. okt. 23. 23:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Eddig hány privátot kaptál akik azonnal megdugnának látatlanban?

Amúgy azért ez az egész sokmindentől függ ám.

Hogy egy kis zala megyei zsákfalu végén laksz, vagy valami nagyvárosban. utóbbi esetben elég csak mosolyogni és nyitottnak lenni, ha közepesen szép vagy, akkor már ismerkedni fognak veled a mindent megbúbolni akaró kanok. :)

2021. okt. 24. 01:52
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

Ez már nagyon nagyon unalmas...."komoly kapcsolatot keresek" aha persze....

Aztán elmegy az első sármos faszival, másnap k**úrnak is aztán a pasi pár nap múlva lelép....és jajj minden pasi szemét.-

2021. okt. 24. 07:38
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

*Aztán elmegy az első sármos faszival, másnap k**úrnak is aztán a pasi pár nap múlva lelép....és jajj minden pasi szemét.-"

Nem szerintem ez egy másik típus lesz. Az amelyik minap írt ki kérdést hogy a csúnya nő esélytelen. Az is 26, csúnya és kövér, de az álompasik még csak meg sem dugják. Jaj szegény, majd mindjárt rohanok hozzá komoly kapcsolat szándékával.

Azt várhatja!

2021. okt. 24. 11:07
 15/21 anonim ***** válasza:
14, mintha te akkora álompasi lennél... 😂
2021. okt. 24. 11:54
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
Láttad már őt? :D
2021. okt. 24. 11:56
 17/21 anonim ***** válasza:
#15 te se kellessz senkinek ugye? Nem kell csodálkozni :D
2021. okt. 24. 11:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

nőként bárhol.

én sem szeretek bulikázni, inni, de pasiként nekem pl max az appok maradnak.

2021. okt. 24. 12:22
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Jaj már ezek a nyomorult személyeskedő támadások, nem unjátok?
2021. okt. 24. 15:18
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

22, én unom ami azt illeti, de nem tudtam elmenni egy olyan gyökér beszólás mellett szó nélkül, amit a magát teremtés koronájának képzelő kis incel tett a kérdező felé.

Mintha a kérdező azt várná hogy ő, az isten álljon vele szóba. Miközben nő nem létezik aki szívesen venné a közeledését.

2021. okt. 24. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!