Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet az oldalról jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az oldalról jóképű pasikkal is ismerkedni ?

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 10:20
 1/8 Shai-Hulud ***** válasza:

Persze hogy lehet.

Ugyanannyira, mint jó csajokkal.

2021. aug. 1. 10:27
 2/8 anonim válasza:
60%
Ja, ez az alap? 😀 Te sem vagy komplett. Sok sikert!
 3/8 anonim ***** válasza:

Velem lehet, ha nem szeretnél gyereket és jó természetű lány vagy :)

28/F

4/8 anonim ***** válasza:
Bátran ki merem jelenteni, hogy nem vagy akikkel lehet, azokkal van valami probléma és nem hiába próbálkozik itt. Persze az megeshet, hogy van egy visszahúzódóbb srác, aki jóképű de nem mer/akar tinderen ismerkedni, viszont good luck megtalálni az olyat. De még olyan esetet is eltudok képzelni, hogy a srác 10/10, de sajnos alacsony (én 10/8 vagyok rengeteg csaj szerint, de átlag alatt vagyok 4centivel magasságban, szóval ez miatt rengeteg csajnak nem felelnék meg) De amúgy miért is lenne itt egy 10/10 srác, ha tinderen talál magának bármikor nem is egy csajt, akik biztosan jól néznek ki (hisz jobbra húzta őket), meg tud is közülük válogatni, mert biztosan visszaírnak neki a hölgyek.
2021. aug. 1. 10:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó képű vagyok, ismerkedjünk!
2021. aug. 1. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak randa incelekkel!
2021. aug. 1. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy jó képem a falon, mehet a menet. :D
2021. aug. 1. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
csak ha te is csinos, helyes lány vagy.
2021. aug. 1. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!