Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a pasik miért ilyen amatőrök?
"hátha így sikerül a sok kocka-mérnök-diplomás férfinek is felfognia"
Elsőre is felfogtuk, egy idióta vagy.
"Szóval, te elhinnéd-e a frissen megismert barátnődnek, hogy ő rendőr, ha nem lenne egy egyenruhája sem a szekrényben, és a jelvényét sem mutatná meg soha?"
Ez elég ostoba hasonlat, látszik, hogy nem vagy valami okos. Egy jelvény szükséges a rendőr munkájához, viszont az öltöny nem egy diplomás munkájához.
Akkor lenne jó a hasonlat, ha korábban nem az öltönyt kifogásoltad volna, hanem pl. rákérdeztél valamire a szakterületén és azt nem tudta.
"Vagy elhinnéd-e, hogy területi képviselő az X multi márkánál, mikor még kocsija sincs?"
Ismerek embert, aki régiós szinten képviseli a multit és nincs kocsija, mivel annyit kell utaznia több, különböző országba, hogy nem éri meg kocsit fenntartania.
Te tényleg ilyen hülye vagy?
"Vagy ha nincs, akkor nem lehet nagy szakember, ha sosem jár konferenciára, céges rendezvényre"
Az általad megnevezett egyik esemény se követeli a legtöbb esetben az öltönyös megjelenést.
A konferencia nem formális esemény, hanem szakmai, amikor a kényelmes viselet a megszokott.
A céges rendezvények pedig elsősorban szociális események szoktak lenni, ahol szintén a kényelmes viselet az alap.
A céges, formális esemény baromi ritka, és rendszerint nem szokott kötelező lenni.
"És milyen az élete, ha sem egy esküvőre, sem egy színházba nem jár sosem?"
Ja, gyalázat, hogy embereknek különböző érdekődési köre van. Én pl. utálom a színházat. Nekem középiskola alatt kötelezővé tették, és elég jól meg is gyűlöltem emiatt.
"Szánalmas, amikor valaki még a retkes állásinterjúra sem képes egyet felvenni"
Hozzánk jöhetsz állásinterjóra. Az öltönyben megjelenő személyek általában a közröhej tárgyát képezik. :)
"vagy amikor konferenciára kell menni ott sipítozik, hogy nincs még egy zakója sem"
Te sem vagy diplomás.
A konferenciákra sem kell kiöltözni.
"milyen élete van annak, aki sosem megy színházba, kiállításra, elegáns étterembe egy gyönyörű nővel, családi eseményre, diplomaosztóra, esküvőre, vagy sajna temetésre?"
Nem tudom mennyire kell szánalmas életet élnie valakinek, hogy azt képzelje, hogy az élet csak ennyiből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!