Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szeretné, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szeretné, hogy sportot váltsak, amiben mindketten amatőrök vagyunk. Meg kéne tennem a kedvéért?

Figyelt kérdés
Karantén után végre mehettem edzeni, barátom unatkozott egyedül otthon. Elhívtam a csoportomba, amit nő tartott, megbélyegezte "csajosnak". Nem ment neki, nem érezte jól magát, most azt szeretné, hogy kezdjünk el közösen futni, mert milyen jó lesz.
2020. júl. 12. 11:40
 1/10 A kérdező kommentje:
Jön még azzal, hogy a csoportos edzés most veszélyes, és hogy inkább másra kéne a pénz.
2020. júl. 12. 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátod ne ossza be a pénzed, sem azt, hogy milyen sport, amiben élvezetet találsz. Ha van kedved, elmehetsz vele futni, de nem értem, miért kellene lecserélned azt, ami bevált.
2020. júl. 12. 11:48
 3/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ha van kedved elmenni néha futni, akkor menj vele, de a csoportos órákat nem kell a kedvéért hanyagolni. Külön is lehet sportolni. Mindenki döntse el magának, mit szeret csinálni és mire költi a pénzét.
2020. júl. 12. 11:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne változtass csak azért, mert neki nem tetszett. Ha te élvezed, akkor csináld nyugodtan.
2020. júl. 12. 12:13
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Inkább csak azt nem akarja, hogy eljarj oda. Esetleg látott ott valami hapsit, akitől tartana?

Amúgy ne, ne cserèld le a sportod, ő fusson ha akar, ha van rá időd, energiád mehetsz vele te is, de azèrt eszedbe ne jusson váltani, mert rinyál.

2020. júl. 12. 12:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Jár Idaho egy házaspár, egy színész, aki elsôsorban szemelyi edzesre jar, meg egy orvos, amikor nem delutanos
2020. júl. 12. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
Karanten utan menj le karantezni :)
2020. júl. 12. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Kar

a

t

Napi szóvicc. :)

2020. szept. 8. 12:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj nyugodtan továbbra is csoportos órára, ha az neked tetszik. Nem szabhajta meg, hogy milyen hobbit űzz, Ha van kedved, néha menj el vele futni.
2020. szept. 9. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Soha nem mondtam olyat a páromnak, hogy bizonyos kedvteléseiről szokjon le. Milyen alapon mondhatok ilyet bárkinek is, hogy amit ő csinál, az rossz?

Nem utolsó sorban most nagyon könnyű a koviddal takarózni. Hidd el nekem, hogy amikor influenzajárványok voltak, úgy telibe tojta az egészet, hogy csak na. Most sokan rá vannak rugózva a kovidra, de közben észre sem veszik, hogy bármi mást el lehet kapni bárkitől, bárhonnan. Nyilván a maszkozás, meg kézfertőtlenítés hatásra kicsit nehezebben, de hidd el, előtte senkit nem érdekelt, ment mindenki mindenhová mindenféle tünettel.

Az is egy jó megoldás lehet, hogy eljársz vele futni, de megtartod a saját hobbid is. Az hogy meg mi a véleménye a tömegről, hát. Nem tudom egy egészséges ember mitől fél? Ha egészségesen kajál, meg sportol, akkor? Vannak rémisztő cikkezések edzet emberekről, hogy megborítja őket a betegség? Jó, én meg ismerek olyan 800 kg-os embert, akinek ki tudja milyen rejtett betegségei vannak a brutál túlsúlya miatt, de éli életét a kovid mizéria legeleje óta, és még megfázva sem volt.

Ja, és nézzen, olvasson kevesebb híreket, és nem fog parázni.

2020. szept. 9. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!