Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeretné, hogy sportot váltsak, amiben mindketten amatőrök vagyunk. Meg kéne tennem a kedvéért?
Inkább csak azt nem akarja, hogy eljarj oda. Esetleg látott ott valami hapsit, akitől tartana?
Amúgy ne, ne cserèld le a sportod, ő fusson ha akar, ha van rá időd, energiád mehetsz vele te is, de azèrt eszedbe ne jusson váltani, mert rinyál.
Soha nem mondtam olyat a páromnak, hogy bizonyos kedvteléseiről szokjon le. Milyen alapon mondhatok ilyet bárkinek is, hogy amit ő csinál, az rossz?
Nem utolsó sorban most nagyon könnyű a koviddal takarózni. Hidd el nekem, hogy amikor influenzajárványok voltak, úgy telibe tojta az egészet, hogy csak na. Most sokan rá vannak rugózva a kovidra, de közben észre sem veszik, hogy bármi mást el lehet kapni bárkitől, bárhonnan. Nyilván a maszkozás, meg kézfertőtlenítés hatásra kicsit nehezebben, de hidd el, előtte senkit nem érdekelt, ment mindenki mindenhová mindenféle tünettel.
Az is egy jó megoldás lehet, hogy eljársz vele futni, de megtartod a saját hobbid is. Az hogy meg mi a véleménye a tömegről, hát. Nem tudom egy egészséges ember mitől fél? Ha egészségesen kajál, meg sportol, akkor? Vannak rémisztő cikkezések edzet emberekről, hogy megborítja őket a betegség? Jó, én meg ismerek olyan 800 kg-os embert, akinek ki tudja milyen rejtett betegségei vannak a brutál túlsúlya miatt, de éli életét a kovid mizéria legeleje óta, és még megfázva sem volt.
Ja, és nézzen, olvasson kevesebb híreket, és nem fog parázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!