Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a pasik miért ilyen amatőrök?

Figyelt kérdés
Többször elfordul, hogy ismerkedéskor a srác diplomásnak hazudja magát, miközben olyan alapdolgokon elbukik a sztorija, hogy pl.: nincs egy öltönye sem, és nem tud nyakkendőt kötni.

2022. jan. 5. 19:49
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
89%
Diplomas vok. Oltonyom van, de evek ota nem lattam. Ingem, nyakkendom sincs. Na es akkor mivan.
2022. jan. 5. 20:27
 12/57 A kérdező kommentje:

Te nyomorult, ki beszél öltönyben járásról? Megfigyeltem, folyton csak sarkítasz, miközben buta vagy, mint a s....

Arról beszélek, hogy amikor el akarok menni a sráccal például színházba, vagy esküvőre, akkor sül ki, hogy nincs öltönye, vagy engem kér meg a nyakkendő kötésre.

2022. jan. 5. 20:28
 13/57 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem ha valaki lediplomázott 15perc alatt megtanul minimum egy four in handet kötni. Ügyesebbek egy full windsort is.

Régen meg mindenki öltönyben járt. Nem is voltak ekkora különbségek. Legfeljebb az ing mandzsetta árulkodott, ha tehetősebb volt vakaki.

Szóbeli vizsgákon egyébként szerintem gáz ha nem viselsz öltönyt. Nem adod meg a tiszteletet.

Sőt azt is cikinek találom, ha valaki nem tud öltönyt viselni férfi létére. Diplomával vagy anélkül.

2022. jan. 5. 20:43
 14/57 anonim ***** válasza:
95%

Diplomám és öltönyöm van de nyakkendőt nem tudok kötni, ez nem függ attól ki diplomás ki nem. Ha nyakkendő kötés nálad ilyen diplomához kötött akkor nekem sincs diplomám!

Te tudsz főzni?

Háztartást el tudod látni?

Tudom hogy igen a válaszod, de valóságban????

2022. jan. 5. 20:45
 15/57 anonim ***** válasza:
80%
Akkor izguljatok az oltonyre.
2022. jan. 5. 20:45
 16/57 anonim ***** válasza:
78%

"Régen meg mindenki öltönyben járt."

Valóban, de akkoriban minden második sarkon volt 1-1 szabómester, és nem is került ennyibe. Ráadásul minden ehhez igazodott. Manapság ezt nem tudod megtenni, hacsak nem vagy kőgazdag, mert bőven 20 felett indulnak az öltönyök, abban a néhány szabóságban meg "exkluzív" üzletben ami létezik. Ráadásul nem is praktikus, hacsak nem úgy élsz, mint akkoriban az átlagemberek. És valószínűleg nem, mert nem is igazán lehetséges.

2022. jan. 5. 20:47
 17/57 anonim ***** válasza:
98%
Én speciel még nyakkendőt is tudok kötni, de az öltönyöm nem volt rajtam. A diplomaosztó elmaradt a COVID miatt, amikor pótolták nem mentem. Na pech. Az egyetemen kb. 200ból 5-6 ember hordott inget, szerintem rajtam is vizsgán volt utoljára. Temetésen a pulóver + kabát kombó teljesen elég. Legalábbis még egy halott sem kritizált érte.
2022. jan. 5. 20:51
 18/57 anonim ***** válasza:
95%
**Az öltönyöm nem tudom mikor volt rajtam utoljára. Előző voltam.
2022. jan. 5. 20:51
 19/57 anonim ***** válasza:
97%

Most nem azért, de az elegancia nem jár a diplomával együtt. Nem minden diplomás dolgozik olyan helyen, ahol elvárt lenne az öltöny. Pl. a kutatók nagy része kényelmes cuccban meg laborköpenyben mászkál 24/7... de még pl. az ügyvédek közül sem mindenki jár elegáns ruhában. Hogy a bölcsészkutatókról ne is beszéljünk...

Én pl. olyan irodai munkában dolgozom, ahol elvárás volt a diploma, de csak azok a munkatársaink járnak öltönyben meg kosztümben, akik ügyfelekkel találkoznak, ill. a főmenedzsment, de ők is csak akkor, amikor reprezentációs esemény van. Back office munkatársak simán pólóban, sortban stb. vannak. Én elegánsan öltözöm, mert az a stílusom, de ha nem az lenne, akkor rockerként is öltözhetnék pl. vagy sportosban, kutya nem nézi. A mostani főnököm egészen addig, amíg ki nem nevezték, a tinikorából megmaradt ruháiban járt 100%-ban, mert azt a pénzt inkább másra költötte, és csak akkor szerzett be 1-2 cuccot, amikor a főmenedzsmentbe bekerült... addig simán dolgozott halálfejes emós pólókban, kínais csőtopban meg csípőfarmerben... közben 2diplomás és kifejezetten értelmes.

2022. jan. 5. 21:02
 20/57 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy meg a diplomával nem jár stílus és műveltség sem. Nem feltétlen hazudik, csak szimplán nincs rá szüksége és proli - ami meg diplomával is kivitelezhető dolog :).
2022. jan. 5. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!