Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel probléma valós? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel probléma valós? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy a mai világban a férfiak egyre alacsonyabb aránya jut párkapcsolathoz. Ami köszönhető a megfordult demográfiai piramisnak, a férfi születések egyre magasabb számának (férfitöbblet), valamint a közösségi médiának és a online ismerkedés elterjedésének, ami kitolta a női igényeket az égig.

Mások szerint viszont az incelek száma mindig is alacsony volt és most is az. A különbség, hogy ma a világ különböző pontjain élő incelek az interneten egymásra találnak, és ezért tűnhet úgy, hogy egyre többen vannak.

Ti mit gondoltok? Szerintetek melyik csoportnak lehet igaza? Aki azt mondja, az incelek száma egyre magasabb, vagy aki azt mondja, hogy a számuk alacsony és az is marad? Esetleg a kettő között?

2022. jan. 3. 21:38
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

A külsőre való adás egy teljesen szubjektív dolog. Valakinek az a ruha tetszik, és abban érzi magát menőnek, ami nektek max kondiba jó.

Végtére is szerintem mindegy a ruha, mert a kisugárzás és határozottság, az mindenkinél más váltja ki.

2022. jan. 6. 09:21
 52/58 anonim ***** válasza:
100%
Nekem msv pl dgy öltönyös vagy kiskosztümös emberről max egy házalóügynök jut eszembe, vagy egy pingvin.
2022. jan. 6. 09:23
 53/58 anonim ***** válasza:
45%

"de közöttük is tartja magát a nézet, hogy az igazi nő az feszes ruciban jár, szoknyában-ruhában, felveszi azt a magassarkút"

Nekem peldaul nem jon be ez a stilus. Inkabb a hoodie-s, oldalzsebes gatyas, deszkas csajokkal ismerkedtem regebben....

37F incel

2022. jan. 6. 13:16
 54/58 anonim ***** válasza:
Nekem is a sportszerkós csajok tetszenek.
2022. jan. 6. 14:49
 55/58 anonim ***** válasza:
100%

Mondok én is egy példát az ápoltságra. Pont tegnap láttam egy férfit egy kiállításon, akinek hosszú haja volt, miszont olyan szinten el volt töredezve, és szétszáradva minden hajszála, hogy az messziről is látszott, pedig csak azért álltam mögé, hogy én is megnézzem a kiállított tárgyat. A hosszú haj egy férfinak akkor előnyös, ha ápolja, és nem derogál neki mindenféle hajápoló sampont, kondícionálót, hajpakolást, hajolajat vagy hajvégápolót venni és használni, ahogy a nőknek. Nekem még akkor sem volt így szétszáradva a hajam, amikor szőkíttettem. De amúgy általában az ellenkezőjét látom hosszú hajú férfiaknál, sokaknak inkább zsíros. Olyat még sosem hallottam, hoyg egy férfi mondjuk direkt keresse a boltban a száraz végű, zsíros tövű hajra való samnpont.

És igaza van annak a vélaszolónak, aki mondta, hoyg sok férfi, már az iylen ápoltságot is b....zisnak tartja.

2022. jan. 9. 21:53
 56/58 anonim ***** válasza:

miszont = viszont

ahogy a nőknek = ahogy a nőknek sem derogál, így értettem persze

2022. jan. 9. 21:54
 57/58 anonim ***** válasza:
47-es: oké, de a valóságban hol van ilyen? Ennek a nőnek ki van festve a szeme és műszempillája van, de csak mackóban ugrik le a boltba? Ugyna már. Ez olyan, mint az amcsi filmekben, amikor mackóban van otthon a főszereplő, de be van állítva a haja meg sminkben főz.
2022. jan. 9. 21:56
 58/58 anonim ***** válasza:

57-nek:

Pedig sokat látni ilyet, főleg az usában, de én még gimiből itthonról is emlékszem ilyen csajra. Mondjuk azóta eltelt 12 év kb, és az a csaj mára már egy ilyen szilikonos, feltöltöttszájú, miniruhás-magassarkús kaliber lett. De azért létezik.

2022. jan. 9. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!