Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel probléma valós? Mit gondolsz?
Sokan mondják, hogy a mai világban a férfiak egyre alacsonyabb aránya jut párkapcsolathoz. Ami köszönhető a megfordult demográfiai piramisnak, a férfi születések egyre magasabb számának (férfitöbblet), valamint a közösségi médiának és a online ismerkedés elterjedésének, ami kitolta a női igényeket az égig.
Mások szerint viszont az incelek száma mindig is alacsony volt és most is az. A különbség, hogy ma a világ különböző pontjain élő incelek az interneten egymásra találnak, és ezért tűnhet úgy, hogy egyre többen vannak.
Ti mit gondoltok? Szerintetek melyik csoportnak lehet igaza? Aki azt mondja, az incelek száma egyre magasabb, vagy aki azt mondja, hogy a számuk alacsony és az is marad? Esetleg a kettő között?
"Az olyan ruhák, amik jó fazonra vannak megvarrva, és úgy áll rajtunk, mint James Bondon a zakó, azok igenis drágák."
A nők akkor hogy tudnak csinosan kinézni? A női ruhák olcsóbbak lennének? F.szt. Persze, ilyenkor lehet jönni azzal, hogy a csávója veszi, de mind tudjuk, hogy ez nagyjából nem igaz. Meg igazából nem is ez a téma.
Visszatérve az eredeti kijelentésre, miszerint mi férfiak olyan jó fejek vagyunk, hogy beérjük az átlagos nőkkel is, bezzeg a csajoknak nem elég az átlagos pasi: lehet, ha az átlagos pasi csak feleannyit adna magára, mint egy átlagos nő, akkor nem így állna a dolog.
Ez igazából csak kis részben pénz kérdése. Azért drágállod a ruhákat, mert nem érdekel az öltözködés. Én is azt mondtam, hogy rohadt drágák a göncök, közben meg ugyanannyit elcigiztem, meg elittam. Mert igazából leszartam, hogy néztem ki, meg b.zisnak tartottam, ha egy férfi a külsejével foglalkozik. Közben meg úgy gondoltam, nem vagyok jóképű, pedig csak kilógott a seggem lyukas gatyámból.
Csomószor nézem a feleségemet, mi energiát tesz abba, hogy jól nézzen ki. Igazából az a szégyen, hogy még azért is ő tesz, hogy én jól nézzek ki, mert még azt sem veszem észre, ha leettem magam.
"Mégis lett feleséged, tehát nagyon nem ez számít mégsem."
Fuh, ettől a mondattól annyi gondolat torlódott össze a fejemben, hogy nehéz is honnan kezdeni.
Nyilvánvaló, hogy nem CSAK ez számít, ezt nem is állította senki. Ugyanakkor ebből azt leszűrni, hogy abszolút nem számít... ez kb olyan, mint azt mondani, hogy ismerek két embert, akik 60 éve dohányoznak és egészségesek, tehát a dohányzás biztosan nem káros az egészségre. A házasságkötés nyilvánvalóan nem azon múlik, hogy mennyira ad magára az ember, de az ismerkedésben nagyon is komoly szempont, ha tetszik ha nem.
Más oldalról közelítve eleve arról volt szó, hogy az átlagos csávókkal összejönnek-e a nők. Túl vagyok már néhány incel vitán itt, és az a tapasztalatom, hogy ha empirikus úton próbálom cáfolni az állításaikat, azaz példaként hozok teljesen átlagos, vagy átlag alatti csávókat boldog párkapcsolatban, akkor az történik, hogy egyesével megmagyarázzák, az miért nem átlagos csávó: az magas, az erős, az okos annak van pénze, annak nagy a farka, stb. Van egy olyan érzésem, hogy ha ezt végigcsinálnánk, kiderülne, hogy a férfiaknak 10%-a lenne átlagos, a többi átlag feletti :D.
Nem beszélve arról, hogy vagy 10 értéket felhoztunk, amit el lehet adni a nőknek, de efelett szemet hunyunk. Ha ezekből egyet sem hajlandó/képes valaki felmutatni, akkor miért a nők a hibásak, ha olyat választanak, aki igen? Ha már arra sem hajlandó valaki, hogy legalább megpróbáljon a külsején javítani azzal, hogy ad magára, akkor azért ne hibáztassunk másokat.
Igazából menet közben az incelek minden saját állításukat szépen megcáfolják, és meg vannak sértődve, hogy a világ nem érti őket. Elképesztő köröket lehet futni: "a nőknek csak a szép csávók kellenek", "nem igaz, nézd ezt a srácot", "ez más, ő ki van gyúrva", "akkor gyúrd ki magad", "hiába gyúrom ki magam, a nőknek csak a szép srácok kellenek".
A kedvencem, hogy ha mondjuk kiderülne, hogy nem vagyok sem szebb, sem gazdagabb nálad, akkor kitalálnád, hogy a feleségem ocsmány, és az incelek nem süllyednek le erre a szintre. :D Ezen szakadtam még egy oldallal korábban: a nők rohadékok, mert még a ronda nő sem akar dugni ronda sráccal, de az incelek kemények, mert ők nem akarnak dugni ronda nővel. :D Egészen lenyűgöző! Még általában belemagyarázzák azt is, hogy az a tehén igazából nem is szexel a lúzer sráccal, csak csicskáztatja amíg nem talál egy nagyfarkú kigyúrt csávót.
Mindegy, igazából nem is tudom, minek írtam ezt le, mert akinek szánom, az úgyis leszarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!