Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel probléma valós? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel probléma valós? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy a mai világban a férfiak egyre alacsonyabb aránya jut párkapcsolathoz. Ami köszönhető a megfordult demográfiai piramisnak, a férfi születések egyre magasabb számának (férfitöbblet), valamint a közösségi médiának és a online ismerkedés elterjedésének, ami kitolta a női igényeket az égig.

Mások szerint viszont az incelek száma mindig is alacsony volt és most is az. A különbség, hogy ma a világ különböző pontjain élő incelek az interneten egymásra találnak, és ezért tűnhet úgy, hogy egyre többen vannak.

Ti mit gondoltok? Szerintetek melyik csoportnak lehet igaza? Aki azt mondja, az incelek száma egyre magasabb, vagy aki azt mondja, hogy a számuk alacsony és az is marad? Esetleg a kettő között?

2022. jan. 3. 21:38
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
87%

#29, Atya... úr... isten... hát ez valami egészen zseniális. :D Ennyire nyíltan még sosem láttam megnyilvánulni az incel gondolkodás abszurditását.

A ronda nők túl bekézeltek, hogy ronda csávókkal dugjanak. Az ronda csávók meg túl büszkék, hogy ronda nőkkel dugjanak. Ilyen szintű kettős mércét még a hétéves lányom sem produkál :D.

2022. jan. 5. 09:47
 32/58 anonim ***** válasza:
81%

"Egy átlagnő még bőven az elkelhető kategória, ferfiben már messze nem biztos."

Hát nem tudom, még ha egyet is értenék, akkor is látok különbséget a két nem átlaga között, mégpedig, hogy mennyit ad a külsejére. Ha eltekintünk a születési adottságoktól, a nők általában ápoltabbak, csinosabbak, függetlenül attól, hogy mennyire szépek.

Csomószor szerintem a menő csávók esetében nem az a lényeg, hogy mennyire vannak kigyúrva, vagy mennyire jóképűek, ezek inkább eredményei annak, hogy mennyire adnak magukra. Ha elképzelem a dögös csajokat az utcán, lazán copfba kötött hajjal, bő farmerban és pólóban, smink nélkül, akkor már nemhogy dögösek, de átlagosak sem nagyon lennének a szememben.

2022. jan. 5. 09:57
 33/58 anonim ***** válasza:
17%

32-Azért a nőknek kicsit több tárházuk van az ápoltságra.

Az meg a másik, hogy egy férfi ne járkáljon már feszülős cicafarmerban, meg kispólóban, csak mert nektek az a divatos, közben meg úgy néz ki mint egy buher. Akkor inkább maradjon szingli.

2022. jan. 5. 10:13
 34/58 anonim ***** válasza:
92%

"Azért a nőknek kicsit több tárházuk van az ápoltságra."

Tévedés. Mindezt időnként ápolatlanságra hajlamos férfiként mondom.

"Az meg a másik, hogy egy férfi ne járkáljon már feszülős cicafarmerban, meg kispólóban, csak mert nektek az a divatos"

Már vártam a tipikus kiforgatást. :) Egyértelműen arra gondoltam, hogy a férfiaknak nőnek kellene öltözni, ezt tökéletesen értelmezted, barátom.

2022. jan. 5. 10:57
 35/58 anonim ***** válasza:
96%

33: ez valós érv lenne, ha a férfiak többsége kihasználná azt, ami a rendelkezésére áll, de nem. 30 év alatt már csak-csak, mert a fiatalok kezdenek igényesebbek lenni, de afölött, főleg 40 fölött tényleg igényes férfit nehezen találni. Ha egy igényes 50-es vagy afölötti pasast látok, automatikusan azt gondolom, hogy biztos külföldi, és kb. minden esetben be is igazolódik.

Az meg nonszensz, hogy igényes meg ápolt akkor lehetne csak egy pasas, ha divatb..i, ugyanúgy, ahogy nőből sem... bár ha vki azt gondolja, hogy akkor igényes egy nő, ha instamodell külseje van, akkor bocsánat, nem szóltam.

De néha már az is pozitívumnak meg bizonyos közegekben kuriózumnak számít, ha egy férfi nem a tinikorából megmaradt, elnyűtt ruháit használja; nem gondolja azt, hogy bármi, ami slim fit (és ez alatt nem az emós cuppanós nadrágot meg a sztreccses diszkós pólót értem, hanem az ízlésesen karcsúsított dolgokat), az "r...tyis" - ezért inkább hordja a több számmal nagyobb, bő ruhát... letaposott a farmer alja, az edzőcipője retkes, színben nem passzol a szerelés sem az illető bőr/hajszínéhez, sem egymáshoz. Alkalomra nem tud és nem is akar kiöltözni, vagy ha igen, egy teljesen elszabott (ált. bazi nagy) öltönyben vagy a ballagási öltönyében... és akkor még talán nem ennyire gyakori, de nem ritka a fésűt nem látott, alaktalan, előnytelen haj, rendben nem tartott vagy ritkás arcszőrzet (foltos az arca, de utána vinnyog, hogy "jó van, de szakáll nélkül 2 évvel fiatalabbnak tűnök!!!!!), koszos ruhák, testszag-szájszag, ápolatlan fogak, mindenhova edzőruha. Azt meg értem, hogy a smink mint olyan még cikinek számít (bár ha jól dolgozza el, észre sem lehet kb. venni, ha mondjuk csak bőrkiegyenlítésre használja, és tényleg mondjuk korrektor meg púder)... de az arcápolás már nem, vagy ha mondjuk a haverok körében igen, lehet használni titokban, mert a lőtéri kutya meg nem mondja, hogy rakott fel reggel ajakápolót és arckrémet... de sok pasinak az a hozzáállása, hogy "minek kenegessem magam, nem vagyok én egy tra..i".

2022. jan. 5. 11:01
 36/58 anonim ***** válasza:
21%

35: " Ha egy igényes 50-es vagy afölötti pasast látok, automatikusan azt gondolom, hogy biztos külföldi, és kb. minden esetben be is igazolódik"

MINDEN ismerősöm tisztálkodik, tisztán jár, ápolt, nincs összenőtt szemöldöke, nem rohad a foga. Nincs sokszáz ismerősöm, szóval ha az én kevés ismerősömből is mindenki ilyen, akkor csak nem lehet olyan ritka!

Vagy mit jelent az igényes? Rayban+Omega+Iphone és jó kocsiból száll ki? Mert ha ezt, akkor valóban külföldön keresd.

2022. jan. 5. 17:27
 37/58 anonim ***** válasza:
96%

#36, megint tipikus kötekedés, amit csinálsz, mint a cicafiú cuccokkal. Hol volt szó Raybanről meg jó kocsiról? Mintha csak három ember létezne: a tróger, a gazdag, meg a normális.

Én pl végignézek magamon, és azon kaptam magam a munkahelyemen, hogy elfelejtettem körmöt vágni, a pólóm meg lyukas a hónaljban. Ettől még tisztálkodom, nincs szájszagom, de látható, hogy nem a rayban a megoldás. Végignézek a fickó ismerőseimen, és csomóan letudják az öltözködést póló+farmer+edzőcipő, a kinézetet meg géppel rövidre nyírt haj képében. Ha mondjuk egy csaj ennyit tenne a kinézetéért, akkor lefikáznánk, milyen igénytelen.

Az, hogy egy fickó csinos, nem kell hogy azt jelentse, hogy divatb.zi, cicafiú vagy 100k-s napszemüvegben rohangál.

2022. jan. 5. 17:41
 38/58 anonim ***** válasza:
25%

37: "Ha mondjuk egy csaj ennyit tenne a kinézetéért, akkor lefikáznánk, milyen igénytelen." Miért, mi mást tesz, most komolyan? Nyilván a pólót helyettesítsd női toppal vagy bármilyen női holmival, meg amelyik sminkel az sminkel de alapvetően a tiszta, nem lyukas ruhán túl mi van?

Ha valaki átlagos, már igénytelen? Vagy a kisboltba is szigorúan öltöny+nyakkendő kéne mert az a férfiasabb öltözet nem a póló+farmer? Mit csinálnak, csinálunk rosszul? Mitől lesz szerinted "igényes" valaki?

2022. jan. 5. 17:46
 39/58 anonim ***** válasza:
96%

Nem az iPhone-ra, Prada kabátra gondoltam elsősorban... hanem olyasmire, hogy:

- figyel arra, hogy olyan kabátot vegyen fel, ami előnyösen áll a testalkatához

- nincs rajta olyan ruha, ami látványosan többéves, és annyira ki van szakadozva (pl. bőrkabátnál) vagy annyira bolyhos, hogy már igénytelen

- hogy nem gondolja azt, hogy mindenképpen bő ruhákat kell hordania, mert amúgy szerinte úgy néz ki, mint egy b...i

- van stílusérzéke, nem gondolja azt, hogy egy jól megválasztott kiegészítő nőies (és megint, nem a drága dolgokon van a hangsúly, turiból, H&M-ből is baromi igényesen lehet öltözködni férfiaknak is)

Hogy a nők mennyivel többet tesznek, mint a férfiak?

- a többség sokkal többet tesz az egészségéért és a bőrének az ápolásáért... és sokkal többet is várnak tőlük el. Nőnél ha már van rajta egy ránc, akkor "fújjj, lefőtt már a kávé, nyanya", ha van rajta egy pattanás, akkor "biztos nem mossa az arcát", férfinél nem vekeng senki ezeken ennyit. Az átlag által "igényesnek" tartott nő nem annyit törődik a testével és az arcával, hogy lezuhanyzik meg megmossa az arcát, és annyi, hanem igenis vesz arckrémet, arclemosót, szérumot, hámlasztót, utánanéz, hogy milyen a bőrtípusa, és ahhoz milyen termék való, szőrtelenít, kozmetikushoz jár, manikűr-pedikűr (vagy otthon, vagy szakembernél)... nemcsak sampon, hanem hajvégápoló, kondicionáló... ha problémásabb a haja vagy a bőre, akkor külön kezeli kencékkel vagy akár bőrgyógyásszal

- kevesebb nő van, aki úgy van vele, hogy "akkor már jó, ha tiszták a ruháim", és tud alkalomhoz illően öltözni, odafigyel arra, hogy mennyire passzolnak egymás, a saját stílusához, a testalkatához, a bőrszínéhez, hajszínéhez a cuccai, hogy kellemes legyen a látvány... jó, persze kivétel itt is van...

de pl. elegáns étterembe, nívós munkahelyre dolgozni nem farmer-pólóban megy, meg "csak a postára" sem melegítőben (legalábbis az a fajta nő, akit a férfiak szoktak hajtani... kivéve a mostani "insta baddie tinip...a" stílus)

2022. jan. 5. 18:16
 40/58 anonim ***** válasza:
41%

39: hogy nem gondolja azt, hogy mindenképpen bő ruhákat kell hordania, mert amúgy szerinte úgy néz ki, mint egy b...i

Na nálam ez tuti nincs meg. Kényelmetlenül érzem magam feszülős cuccokban, ez akkor is igaz volt amikor heti 4 alkalommal jártam az edzőtermeket. Persze a rapper gatya sem tetszik, de valahol a kettő között egészséges vonal. Amiben feszesebb a s_ggem mint egy nőnek, én azt elég b_zisnak érzem.

2022. jan. 5. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!