Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INCELEK! Miért tesznek úgy az emberek mintha ez valami rossz dolog lenne ? Ld lent
Ez egy tény, hogy rengeteg férfi 'önkénytelenüli cölibátusban van' vagyis INCEL. Ezt lehet szépíteni.
Az is tény, hogy az internet korában egy átlag Karen, is válogathat Chad és Tyrone közül, vagyis a férfiak 1-5-10-20 TOP %-ból. A lenti 80%-nak alig írnak vissza a nők, még egy Karen se nem hogy egy Stacy.
Miért teszünk úgy hogy nem létező a jelenség?
80%a a pasiknak invizibilis a nőknek online. Élőben más a helyzet, ott a nőkre nem ír rá 100 pasi naponta...ha átlag nő vagy nem is biztos h leszólítanak egy két melós füttyentést vagy öreg papi bepróbálkozást leszámítva....
Én pl. azért, mert 23 vagyok, szinte minden férfi ismerősöm, kollégám, volt sulis társaim, tanáraim is kapcsolatban vannak...NŐVEL!
Velük együtt én is. És nem rendelkezünk lapátáll-al és vadászszemmel.
Tehát azt, hogy a férfiak 80% nőtlen, vagy mi.. Azt nem tapasztalom.
Sőt, nekem van egy viszonylag ronda, de ezzel szemben nőcsábász haverom. Izmos, jó dumája van, magabiztos, kezdeményező bár vagyona nem igen van. De nagyon jó a fellépése, ezért tapadnak rá a nők. Nincs sem lapátálla, sem vadászszeme, de még nem is gazdag.
Ennyit hogy a külső meg a pénz számít.
Szóval élőben jobb ötlet próbálkozni?
Igen...
"Ez egy tény, hogy rengeteg férfi 'önkénytelenüli cölibátusban van' vagyis INCEL. Ezt lehet szépíteni.
Az is tény,"
Eddig olvastam a ma reggeli provokációt.
4-es ez az élőben próbálkozni mégis hol és hogyan...istenem ez nem egy hollywoodi film...iszonyat zárkózott és bizalmatlan mindenki!
35F Incel
Felőlem, de a többség, akinek nincsenek ilyen tévképzetei folytatják az életük, ahogy eddig telt. Ahogy te is folytatod az életed, ahogy eddig. Mindenkinek a saját döntése, hogy szeretné látni a világot.
Viszont ettől függetlenül szomorú, ha nem látod, hogy már csak matematikailag se jön ki, amiről írsz.. mert ennyi szingli pasi egyszerűen nem lehet. Persze ez is összefügg azzal, mit vagy hajlandó fölfogni a világból.
1-es voltam..
Statisztikákat kéne olvasni mielőtt hülyeségeket írtok.
35f Incel
Én meg azt mondom, hogy ez az incel dolog csak az interneten létezik. A kifejtésben teljesen igaz a gondolatmenet.
A való életben OFFLINE nem tudna létezni ez, ha kellő tökösséggel "próbálkozik" valaki. Online full átlagosan lehetsz incel, a való életben meg nem. Ez ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!