Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » INCELEK! Miért tesznek úgy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

INCELEK! Miért tesznek úgy az emberek mintha ez valami rossz dolog lenne ? Ld lent

Figyelt kérdés

Ez egy tény, hogy rengeteg férfi 'önkénytelenüli cölibátusban van' vagyis INCEL. Ezt lehet szépíteni.

Az is tény, hogy az internet korában egy átlag Karen, is válogathat Chad és Tyrone közül, vagyis a férfiak 1-5-10-20 TOP %-ból. A lenti 80%-nak alig írnak vissza a nők, még egy Karen se nem hogy egy Stacy.

Miért teszünk úgy hogy nem létező a jelenség?

80%a a pasiknak invizibilis a nőknek online. Élőben más a helyzet, ott a nőkre nem ír rá 100 pasi naponta...ha átlag nő vagy nem is biztos h leszólítanak egy két melós füttyentést vagy öreg papi bepróbálkozást leszámítva....

2021. nov. 4. 07:08
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

40-es ezt úgy hívják, hogy 1 pasira több nő jut.

NE mondd hogy nem hallottál a jelenségről, hogy rengeteg nő van nős férfival, vagy olyan pasival aki "foglalt".

Ez kb. társadalmilag elfogadottá vált, ahogy az arab országokban is.

2021. nov. 4. 12:36
 42/55 anonim ***** válasza:
18%

"ellenben a nők 80-90%-a van párkapcsolatban":

Ez nem igaz 20 és 30 között. Nagy részük szingli, vagy a Chadeket cserélgetik egymás közt fél éves távlatokban. Az is gyakori, hogy egy Chadnek több nője van egyszerre, csak nem köti az orrukra.

Nyugaton ezen kívül terjed a polyamóriának nevezett poligámia, amikor több nő jön össze egy Chaddel.

2021. nov. 4. 12:40
 43/55 anonim ***** válasza:
90%

42

Esetleg hivatalos forrás, vagy kutatás a témában? Az se baj, ha angol..

2021. nov. 4. 12:42
 44/55 A kérdező kommentje:
nem kell hivatalos forrás!!!
2021. nov. 4. 13:05
 45/55 anonim ***** válasza:
92%
1-es válaszoló vagyok..én leírtam a tapasztalatomat ezügyben, de ti még egy forrást se tudtok adni. Akkor innentől úgy veszem, hogy kitaláció az egész. Mert én ugyanúgy kapcsolatban maradok, sőt a haverjaim, ismerőseim nagy része is. Ti meg akkor verjétek tovább az asztalt és átkozzátok a nem létező chadek-et..:D
2021. nov. 4. 13:16
 46/55 A kérdező kommentje:
Két valóság ütközött most a kommentekben ebből látszik, hogy nem mindenki ugyanazt tapasztalja...
2021. nov. 4. 13:51
 47/55 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy ki az a Tyrone? Nekem a Trónok Harcából jut eszembe a törpe de gondolom nem rá gondolsz 😂
2021. nov. 4. 14:23
 48/55 A kérdező kommentje:

nem vagy otthon terminológiában...

Segítek:

Manosphere, Redpill, Bluepill, Blackpill

Chad, Tyrone, Brad

Stacy, Becky, Karen

Incel

Tessék!

2021. nov. 4. 15:14
 49/55 anonim ***** válasza:
94%
Sajnálom, én a való életben élek nem pedig a neten.
2021. nov. 4. 15:43
 50/55 anonim ***** válasza:
7%
Nem tudom miért olyan hihetetlen ez az egy férfire több nő jut dolog.Mikor egyetemista voltam és nem volt jobb téma a ki kivel hogyan dolognál (mert állásunk nem volt tehát fizetésünkre se nem tudtunk panaszkodni se dicsekedni vele, lakásunk nem volt tehát lakberendezési ötleteket sem cseréltünk stb) nos akkor fiúk esetében 1/3 unk szexelt ingyen, azonban ez a nőknél 100% volt. Itt én nem a párkapcsolat szót használnám mert az ember szexelni akar az egyéb párkapcsolati dolgokat (pl megkóstoljuk anyja főztjét és hivatalból dicsérjük)pedig csak elviseli az ember mert ez is a csomaghoz tartozik mint teendő. De akivel szót lehetett érteni (egy csaj valamelyik "háremből") ezt a jelenséget versenyként fogta fel hogy "állandó a fluktuáció de ha van esze végül belátja hogy csak egyedül őrá van szüksége"- gondolta ő meg nyilván sok másik naivan
2021. nov. 4. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!