Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INCELEK! Miért tesznek úgy az emberek mintha ez valami rossz dolog lenne ? Ld lent
Ez egy tény, hogy rengeteg férfi 'önkénytelenüli cölibátusban van' vagyis INCEL. Ezt lehet szépíteni.
Az is tény, hogy az internet korában egy átlag Karen, is válogathat Chad és Tyrone közül, vagyis a férfiak 1-5-10-20 TOP %-ból. A lenti 80%-nak alig írnak vissza a nők, még egy Karen se nem hogy egy Stacy.
Miért teszünk úgy hogy nem létező a jelenség?
80%a a pasiknak invizibilis a nőknek online. Élőben más a helyzet, ott a nőkre nem ír rá 100 pasi naponta...ha átlag nő vagy nem is biztos h leszólítanak egy két melós füttyentést vagy öreg papi bepróbálkozást leszámítva....
"Incel" technikailag BÁRKI lehet. A jelentése: önkéntelen cölibátus.
Ha valakinek van párkapcsolata, felesége az IS lehet incel, ha akarna, de nem "jut" szexhez. Magyarán ha párja nem fekszik le vele, fizetős szolgáltatást nem akar igénybevenni és megcsalni sem akarja a párját.
Aki viszont NEM akar szexelni, az nem incel, hisz nem önkéntelenül van szexmentes állapotban.
Ebben a kontextusban rengeteg incel van, bár nem hiszem, hogy a férfi lakosság 80%-a. Kizárólag azok nem incelek, akiknek van tartós kapcsolata, vagy enélkül is rendszeresen (legalább hetente)tudnak szexelni, vagy azok akik nem akarnak szexelni, aszexuálisak (bár ez elenyésző létszámú ember csak).
Berosálok itt mindenki alternatív valóságban él.
A való világban RENGETEG magányos ember van, és minél fejlettebb annál több, lásd japán, németország, de magyarország hiába csóró ebbe az irányba tart....
Fel kéne ébredni emberek!!
35F INCEL
És ha így is lenne? Hisz nektek sem Karen kell hanem a fullos Stacey. 🤷♀️
Dehogy kell Stacy. Karen is jó de Karen is CHAD-et akar vágod? Vagy Tyrone-t vagy Brad-et, utána lehet nézni..
Amúgy meg aki Becky-t írt az se vágja a terminológiát...
35F Incel, blackpill
Karen az a középkorú fehér nő, aki mindig a felettessel akar beszélni.
Egyébként felfogtuk, incel vagy, miért szignózod mindig?
Valószínűleg kamu kérdés, de akit komolyan érdekel a relatív nőhiány mögött álló TUDOMÁNYOS, evolúciós magyarázat (neves magyar kutatók tollából):
"önkénytelenüli cölibátusban van"
En egy y-nal kevesebb vagyok ennel, mert onkentelenul vagyok colibatusban. Vagyis tudom mi a kulonbseg az onkenyesseg es az onkentesseg kozott :)
37F incel
Sosem érettem ezt az incel logikát, miszerint a pasik 10-20%-ának jut csak nő, ellenben a nők 80-90%-a van párkapcsolatban. Ezek szerint az incelek úgy gondolják, hogy majdnem az összes nő leszbikus és egy másik nővel van együtt? :D Mert máshogy nem jön ki a matek. :D
Ha kevés pasi van párkapcsolatban, akkor ugyanúgy kevés nő van párkapcsolatban. Ha meg sok nő van párkapcsolatban, akkor sok férfi is párkapcsolatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!