Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti akkor ha nem olyan munkahelyet hallotok a pasi szájából randin, amit szeretnétek hallani (hangzatos IT, közgáz, mérnök, stb), hanem pl sima munkás, vagy állami alkalmazott, akkor emiatt lehet, hogy nem lesz folyatás, akkor sem ha szimpatikus?
Azért ha megismerés valakit, akkor kb. 5 perc tartalmasabb beszélgetésből le tudom szűrni az értelmi színvonalát. Ez független a munkahelyétől. Nyilván,ha a kapa kilóg a szájából vagy teljesen ostoba, akkor eleve randira sem megyek vele.
Egyébként az állami alkalmazott egy elég tág fogalom. Egy egyetemi tanár is az, meg az utcaseprő is.
Igen, ilyenek. Hiába tagadják.
Nálam már nem egyszer volt, hogy pont azután tűntek el vagy nem írtak vissza a nők, amikor leírtam, hogy hegesztő vagyok.
Igen, a válaszok nagyrésze jól tükrözi azt, amit tapasztalok úgy altalanossagban, hogy tényleg kevesen vagyunk, akik diplomával is tudjuk honnan indultunk, honnan jöttünk és mi is az az emberség!
Nagyon elvagytok itt páran szállva, lehet lepontozni! Boldog új évet!!
Nálam már nem egyszer volt, hogy pont azután tűntek el vagy nem írtak vissza a nők, amikor leírtam, hogy hegesztő vagyok.
durva :(
#34 te beszélsz arról hogy tudod mi az emberség? Ennek az ellenkezője látszott más kérdéseknél, és az is, hogy erős bajok vannak nálad északon.
Pontozd hát fel magad, és hívd a pontozóbrigádot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!