Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért utasítanak el a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért utasítanak el a nők mert egyszerűbringás fiú vagyok?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok és nincs jogsim,se autóm. Minden nő elutasít mikor az autó hiánya szóba kerül! Nem hiszem el hogy Budapesten ahol van tömegközlekedés, ott létfontosságú lenne az autó. De mindenki ezzel jön hogy nincs autód? Szüleiddel laksz? “Nyomorék vagy !!!”
2021. dec. 31. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Lol nekem is bringám van sose volt gondom a nőzéssel
2021. dec. 31. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Igen, akár ezért is, hiszen ők erős, önálló, független nők, de azért lakást, fuvart kéne biztosítania nekik valakinek.
2021. dec. 31. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Már magamból kiindulva, mert magamat nem nyomorékozhatom le, ha törekvésed van arra, hogy saját ingatlanhoz juss, akkor nem vagy nyominger. Egyébként a kocsi felesleges eszköz, ha úgy is megtudsz oldani mindent helyben. Én is tömegközlekedem és jövőre lépem meg a saját lakást 33 évesen. Ha figyelembe vesszük, hogy új kecó, akkor annyira nem lehettem szánalmas, de sok ember csak azt látja, amit aktuálisan a külvilág felé mutatsz. Jó göncök stb.. Sok ember a fellegekben jár.
2021. dec. 31. 10:31
 4/11 anonim ***** válasza:
15%

Hogy ha ennyire lúzer incel vagy, akkor nőgyűlölő vagy, és ki akarod használni az erős, független NŐKET, áldozattá akarod őket tenni!!!!

Remélem mind feljelent zaklatásért!!!!!

Hihetetlen, hogy ezek mindig minket akarnak lehúzni!!!

26/N

2021. dec. 31. 10:38
 5/11 A kérdező kommentje:

Utolsó :

Ezt mind a kérdésekből? Mi az az incel ? Kit akarok lehúzni ? Miért ?

2021. dec. 31. 10:41
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Nyugodj meg, a negyedik válaszadó egy pasi, aki szereti magát nőnek kiadni. Elég gyenge utánzat.
2021. dec. 31. 10:44
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Tengerparon beszélgettem egy este barátnőkkel. Nem voltak vevők rám. Odajött egy jobbképű fickó. Egyik nő el is ment vele. Láthatóan csóróbb volt nálam. Lakás, kocsi, munka, pénz... senkit nem érdekelt.
2021. dec. 31. 11:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

" Minden nő "

Halványan és torzítva idézném Woody Allent - Még nem is találkoztál minden nővel!

2021. dec. 31. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Pedig eltudod vinni őket bárhová ha felülteted a csomagtartóra a csajt.
2021. dec. 31. 15:40
 10/11 anonim ***** válasza:
59%

#6 teljesen jó, hisz az itteni frusztrált, komplexusos hárpiák, akikről szól, és uralják ezt a témakört, ilyenek. Kicsit sarkított, de a lényeg stimmel, megfelelő paródia.

Lehet nullázni, és jelentgetni.

2021. dec. 31. 15:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!