Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én érzem úgy, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy a nők bunkók velem a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Tinder, és a többi társkereső, stb.

Valamiért úgy érzem, mint ha egyszerűen egy nyomás alatt lennék, hogy ha bármi olyat írok ami nem tetszik, akkor ejtenek. Így lehetetlen kibontakozni.

Semmi jó hangulata nincs a beszélgetéseknek, hanem ez a kb. na legyen már vége a beszélgetésnek, minek dumálunk egyáltalán.

Más is ezt érzi, vagy csak én nem vagyok elég jóképű ehhez?

25 F

2021. dec. 30. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Borzalmas. Csinálj belőle filmet.
2021. dec. 30. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem vettem észre, bár ritkán ismerkedem, elég magamnak való vagyok. ha viszont bunkó nőbe botlok, onnan szó nélkül lelépek, mert jobb dolgom is van, mint bunkókra vesztegetni a drága időmet. 31f
2021. dec. 30. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
100 bolha egyszer jó
2021. dec. 30. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek igazán bejössz, akkor nem fogod kínlódásnak érezni. Ezek a lányok valószínűleg vagy nem is igazán akarnak ismerkedni és elütik az időt, vagy melletted már ott van, akivel többet is akarnak. Ha valakivel nem érzed jónak a beszélgetést, lépj rajta tovább.

Pár hónapja én is kipróbáltam a tindert. Hát, amikor itt arról beszélnek a nők, hogy a férfiak kommunikációja gáz, akkor egyszer csináljanak már egy férfi profilt és nézzék meg, hogy a nőké milyen. Semmivel sem jobb. 2 lánnyal tudtam jól elbeszélgetni, aztán más netes oldalról lett barátnőm, akivel már elsőre gördülékenyen ment minden.

2021. dec. 30. 18:08
 5/10 A kérdező kommentje:
4, Jó neked, hogy legalább találtál. Nekem semmi ... Csak gáz és lehúzós nők.
2021. dec. 30. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
#5: Hát, a legtöbb nő gáz, ez ilyen. De, ezek szerint azért voltak nők az életedben, szóval nem is olyan reménytelen a sztori, mint amilyennek gondolod.
2021. dec. 30. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Nyugi a legtöbb pasi így érzi.

Megnyugtat hogy fordítva is így érzik a nők?

És az hogy az internet elterjedése óta ugyan ez a helyzet az megnyugtat? :)

Sajnos online térben nem ugyan úgy viselkednek az emberek mint élőben.

2021. dec. 30. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
29%

Ez inkább a Magyar kultúra része.

Sokat telefonozok emberekkel, de még ennyi tahó kretént, mint ebben az országban, kiábrándító nagyon.

2021. dec. 30. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, ez teljesen általános. A nőknek a fejükbe száll ám elég hamar, hogy korlátlanul válogathatnak.
2021. dec. 30. 21:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha lúzer vagy mit vársz? Majd rohannak neked ágyba reggelivel meg leszopnak ?

Ha nem érdemelsz partnert fogadd el… nyugi nem lesznek magányosak nélküled. Napi 500 pasi ír a jobb csajoknak.

2021. dec. 31. 10:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!