Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy a nők bunkók velem a társkeresőkön?
Tinder, és a többi társkereső, stb.
Valamiért úgy érzem, mint ha egyszerűen egy nyomás alatt lennék, hogy ha bármi olyat írok ami nem tetszik, akkor ejtenek. Így lehetetlen kibontakozni.
Semmi jó hangulata nincs a beszélgetéseknek, hanem ez a kb. na legyen már vége a beszélgetésnek, minek dumálunk egyáltalán.
Más is ezt érzi, vagy csak én nem vagyok elég jóképű ehhez?
25 F
Ha valakinek igazán bejössz, akkor nem fogod kínlódásnak érezni. Ezek a lányok valószínűleg vagy nem is igazán akarnak ismerkedni és elütik az időt, vagy melletted már ott van, akivel többet is akarnak. Ha valakivel nem érzed jónak a beszélgetést, lépj rajta tovább.
Pár hónapja én is kipróbáltam a tindert. Hát, amikor itt arról beszélnek a nők, hogy a férfiak kommunikációja gáz, akkor egyszer csináljanak már egy férfi profilt és nézzék meg, hogy a nőké milyen. Semmivel sem jobb. 2 lánnyal tudtam jól elbeszélgetni, aztán más netes oldalról lett barátnőm, akivel már elsőre gördülékenyen ment minden.
Nyugi a legtöbb pasi így érzi.
Megnyugtat hogy fordítva is így érzik a nők?
És az hogy az internet elterjedése óta ugyan ez a helyzet az megnyugtat? :)
Sajnos online térben nem ugyan úgy viselkednek az emberek mint élőben.
Ez inkább a Magyar kultúra része.
Sokat telefonozok emberekkel, de még ennyi tahó kretént, mint ebben az országban, kiábrándító nagyon.
Ha lúzer vagy mit vársz? Majd rohannak neked ágyba reggelivel meg leszopnak ?
Ha nem érdemelsz partnert fogadd el… nyugi nem lesznek magányosak nélküled. Napi 500 pasi ír a jobb csajoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!