Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a természetes kiválasztódás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a természetes kiválasztódás alapja ha a nők nem akarnak tőlem semmit?

Figyelt kérdés
Tehát nem kezdeményeznek,nem lépnek velem egyáltalán kapcsolatba.
2021. dec. 26. 17:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem vagyok jó pasi és mégis volt már ilyen.
2021. dec. 26. 20:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem, mert azok csak pár hónapos, illetve pár napos dolgok voltak. Mindkét csajnak eszébe jutott, hogy az exe kell még nekik. Csak szórakoztak velem.
2021. dec. 26. 20:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem, mert azok csak pár hónapos, illetve pár napos dolgok voltak. Mindkét csajnak eszébe jutott, hogy az exe kell még nekik. Csak szórakoztak velem.

Nekem is volt ilyen, és 3 hónap múlva kidobott, hogy nem érzi azt a pluszt, amit az alkoholista exével érzett (pedig szexben nagyon is akart engem minden nap). Az az ürge akkor is jó volt, ha felpofozta a csajt néha. Te meg aki kinyalta a fenekét, az pár hónapig. Én akkor fejeztem be a csajozást, amikor egymás után 2 ilyen nőbe futottam bele, akiknek pár hónapig búfelejtő voltam. Borzasztóan megvisel, mert tetszettek nekem, sőt, szinte szerelmes lettem beléjük, és egymás után 2 ilyen csalódás 2 év depresszióhoz (vagyis majdnem) vezetett.

2021. dec. 26. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Én se csajozok már egy jó ideje, pontosan 10 éve, de semmi frusztrációt, szomorúságot nem érzek emiatt. Nagyon jól megvagyok egyedül.
2021. dec. 26. 20:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Nagyon jól megvagyok egyedül...

Nem önámítás? Mert nekem nem annyira jó egyedül (2 évig elment a dolog, de az 5 év már nem kellemes annyira).

2021. dec. 26. 21:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem önámítás, amennyire szerettem volna régen párkapcsolatot, most ép annyira nem érdekel. Elég volt néhány elrettentő példa a környezetemben, pl. eg9y haveromat annak idején a felesége megcsalta a haver börtöntöltelék unokatesójával, ha valami buli van, ott a nők már rossz szemmel nézik, ha a párjuk meg mer inni egy pohár sörnél többet, megy a beszólogatás, kötekedés. Nekem ez nem hiányzik, még véletlenül sem. Jól esik nyugodtan hétvégente meginni egy doboz sört anélkül, hogy elkéne viselnem mindenféle morgolódást, duzzogást, ha hajnali kettőkör esek haza, senki nem kér számon, hogy merre voltam, kinél voltam. Észre kellett vennem az egyedüllét előnyeit, ennyi az egész. Dolgozok, ellátom magam, főzök magamnak, van hobbim, elfoglalom magam, nincs szükségem senkire.
2021. dec. 26. 22:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok jó pasi mégis kezdeményeztek nálam már nők. Mindenféle korú, kinézetű és státuszú nő volt már.

Az egy baromság, hogy a férfi kezdeményez, maximum a nő úgy csinál, mintha a férfi irányítana, valójában ő adja az első jelet, hogy oda lehet menni hozzá. Ellenkező esetben csúnya elutasítás lesz a vége, ha csak úgy tök ismeretlenül, mindenféle előzetes jelzés nélkül odamegy valaki random csajokhoz.

2021. dec. 27. 12:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Ellenkező esetben csúnya elutasítás lesz a vége, ha csak úgy tök ismeretlenül, mindenféle előzetes jelzés nélkül odamegy valaki random csajokhoz.

Az év baromsága, sok nővel így jöttem össze, hogy előtte rám sem nézett.

2021. dec. 27. 16:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Soha életemben nem kezdeményezett nálam még semmiféle nő sem, de jó dolguk van itt egyes férfiaknak (F46)
2021. dec. 28. 21:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Soha életemben nem kezdeményezett nálam még semmiféle nő sem, de jó dolguk van itt egyes férfiaknak (F46)

Szerintem is, 1 millió% h jó pasik, vagy jobbak (akkor is ha ezt nem ismerik be). Nálam sem próbálkozott még nő, 4 páromat eddig mindig én szólítottam le és hetekig udvaroltam nekik-

2021. dec. 28. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!