Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a természetes kiválasztódás alapja ha a nők nem akarnak tőlem semmit?
El vagy tájolódva, uram. A nők várják el, hogy a férfi kezdeményezzen. Ergó te hiába várod a sült galambot, nem fog jönni. Neked kell szépen talpra állni, s megindulni csajozni ezerrel.
Hajrá, csődör!
Hagyjuk ezt a férfi kezdeményezést. Jelentkezzen az, akinél még sosem próbálkozott be nő! Naugye. Nem igaz, hogy a nők nem kezdeményeznek, de vannak olyanok, akiknél ez is halott. A kérdés úgy hangzik, hogy nálam sosem jelentkezik 10/10-es nő. Ezt elhiszem.
Nekem 10/6-os nőim vannak, mert azokkal tudok szót érteni és ez a lényeg. Na jó volt már 10/8-as is és ha valaki ismer, akkor csak 10/8-asok vannak.
A lényeg, hogy nem szeretem az incel értékelési rendszert, mert mi alapján 10/10es valaki? Én örülök, ha azt megkapom, akit szeretnék és nem értékelem csak azt, hogyan viszonyulok hozzá. Ha valaki úgy kezd, hogy ez a nő nem kell, mert nem néz ki jól, akkor könnyen egyedül marad.
Nalam sem kezedemnyeznek!
Bar lehet azert mert no vagyok...
Viszont biszex ....
Azert igy mar kezdemenyezhetnenek ...
Nem ertem miert nem nez ki maganak egy leszbi csaj
Olyan fura a vilag!
Jelentkezzen az, akinél még sosem próbálkozott be nő!
Jelen, átlagos pasi vagyok, átlagosan 34 éves, átlagos nettó 250 ezres kereset, átlagos 178 cm, átlagos 80 kg, átlagos arc.
Ahány "kapcsolatom" volt eddig ott szinte mindig a nők kezdeményeztek. Az egyik üzent egy haverommal, hogy szimpatikus vagyok neki,
Akkor te bizony jó pasi vagy, akkor is ha szerinted nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!