Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átverhetem az evolúciót, azaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átverhetem az evolúciót, azaz a természetes kiválasztódást?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy mivel eddig még egy nyamvadt randim se jött össze, pedig most léptem a 26. életévembe.

A génjeimet úgy tudnám továbbörökíteni és ezzel letudni a kötelezettségemet, hogy elmegyek spermadonornak.

Az adottságaim elvileg jók, egészséges vagyok sportolok, nem iszok, nem dohányzom és diplomát is szereztem, remélem ott nem akadok fenn a szűrőn és így végre megkapják a nők ami már úgy is jár nekik. :)

2014. nov. 6. 11:07
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
86%
nemhogy megkeresnéd azt aki szeret olyannak amilyen vagy...te döntesz...
2014. nov. 6. 11:08
 2/41 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
93%
Természetes wtf?!
2014. nov. 6. 11:09
 3/41 anonim ***** válasza:
92%

Csak úgy szólok, hogy mesterséges megtermékenyítésnél kevert spermát adnak, vagyis több pasitól is.

(Bioetika órán mondta a tanárnő, akinek ez a szakterülete)

Szóval ezen a módon nem lenne garantálva a "sikered"

2014. nov. 6. 11:10
 4/41 anonim ***** válasza:
70%
Igazából elég nagy korlátai vannak női oldalról, hogy valaki spermát kaphasson, egyrészt. Másrészt egyre kevesebb nő látja be, hogy nem kell megfelelni a társadalmi nyomásnak, egyre többen döbbennek rá, hogy nem az a funkciójuk, hogy inkubátorok legyenek, szóval...
2014. nov. 6. 11:13
 5/41 A kérdező kommentje:
Fenébe, pedig igazán briliáns tervnek tűnt és egyben ez volt az utolsó esélyem.
2014. nov. 6. 11:15
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát most ez van.
2014. nov. 6. 11:16
 7/41 anonim ***** válasza:
97%
Sokan vágynak gyermekre,és lehet te lennél a megoldás sok nő számára :) szóval nagyon kedves az elgondolás.De számolj azzal, hogy az a legboldogabb érzés,mikor ismered a gyermeked anyját és szerelmes vagy belé.
2014. nov. 6. 11:19
 8/41 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
96%

Utolsó esélyed

Ez az emberiség utolsó esélye

2014. nov. 6. 11:20
 9/41 A kérdező kommentje:
Így igaz kedves utolsó, ezért nem adom fel és vissza is ülök a "tervező asztalhoz" !
2014. nov. 6. 11:22
 10/41 A kérdező kommentje:

"De számolj azzal, hogy az a legboldogabb érzés,mikor ismered a gyermeked anyját és szerelmes vagy belé."

Ezt én is így gondolom és számoltam vele.

Az a legfőbb baj, hogy ez úgy tűnik az én esetemben egyoldalú, tehát nem kölcsönös. Több mint valószínű, hogy gyermekeim leendő anyja nem szívesen ismerne.

Nem véletlenül nem sikerült eddig még egy randit sem összehoznom. Ezért úgy döntöttem a kevesebbel is be kéne érnem lejjebb kell adnom az igényeimet.

2014. nov. 6. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!