Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átverhetem az evolúciót, azaz a természetes kiválasztódást?
Arra gondoltam, hogy mivel eddig még egy nyamvadt randim se jött össze, pedig most léptem a 26. életévembe.
A génjeimet úgy tudnám továbbörökíteni és ezzel letudni a kötelezettségemet, hogy elmegyek spermadonornak.
Az adottságaim elvileg jók, egészséges vagyok sportolok, nem iszok, nem dohányzom és diplomát is szereztem, remélem ott nem akadok fenn a szűrőn és így végre megkapják a nők ami már úgy is jár nekik. :)
10-ből 1 férfi alkalmas donornak. Csak a magas férfiak spermáját szokták kérni a lombikbébi programos anyák.
De próbálkozni lehet, ha sikerül, adnak kevés pénzt is.
Királyság, azt hiszem magasnak magas vagyok! 182 cm
Az iq-m is magas. :)
Számomra minden természetes.
Minden a természet része minket is beleértve.
A legtöbb "mesterséges" dolgot természettudósok találták fel. Én nem bontom fel a természetet természetes és mesterséges részhalmazokra.
Amúgy a spermám csak akkor hozna azonnali változást, ha minden nőt megtermékenyítenének vele.
Egyébként én így szeretnék alkalmazkodni a nők miatt fellépő változásokhoz.
Ugyanis jelenleg nem hajlandóak a párzásra szerény személyemmel, viszont állítólag vannak akik igénybe veszik a spermabankokat. Ott elvileg nem tudhatod, hogy kiét kapod, sőt néha össze is cserélik a mintákat.
Így fordulhatott elő, hogy Texasban egy rasszista környéken fehér nőnek fekete gyereke született a lombikbébi programnak hála, pedig külön kérte, hogy lehetőleg szőke és kék szemű legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!