Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átverhetem az evolúciót, azaz a természetes kiválasztódást?
Arra gondoltam, hogy mivel eddig még egy nyamvadt randim se jött össze, pedig most léptem a 26. életévembe.
A génjeimet úgy tudnám továbbörökíteni és ezzel letudni a kötelezettségemet, hogy elmegyek spermadonornak.
Az adottságaim elvileg jók, egészséges vagyok sportolok, nem iszok, nem dohányzom és diplomát is szereztem, remélem ott nem akadok fenn a szűrőn és így végre megkapják a nők ami már úgy is jár nekik. :)
Nem tudom eddig randizni sem tudtam velük, mindenki mindig azt mondja, hogy nem ér rá, hogy találkozzon velem egyébként meg nagyon jó lenne meg rendes vagyok aranyos vagyok stb.
Azért lassan lelesett, hogy mit is jelent valójában férfi nyelven mindez. Azt nem mondhatom el magamról, hogy a randi alatt idióta lettem volna ,mert nem jutok el odáig. Korábban a kedves vagy aranyos vagy, meg stb-t pozitív jelnek vettem, de azt hiszem ez egy evolúciós újítás a leépítésre. Ez ellen fogok a fent leírtak alapján reagálni.
Kérdező, hülye vagy. Fogd meg a farkadat, és markolj hozzá némi önbizalmat, aztán sürgősen verjed bele valami punciba, mert amit kérdés és elképzelés címén idehánytál az nem csak szánalmas, de pszichésen és testileg sem egészséges. DUGJÁ'!
Ha nem jön össze álmaid nője akkor adj lejjebb az igényekből. A punci az punci. Egy csúnya arcú rossz alakú lány puncija is tud szorítani és rejthet magában örömöt. Max ne áltasd, hogy jársz vele, csak megdugod. De DUGJÁL MÁR MEG VALAKIT!!!
Szomorú ez a kiválasztódás dolog, mert ez egy brutális szűrő előttünk "rondák" "hibásak" "genetikai hulladék" előtt.
Adottságaim nekem is elméletileg jók: magasság rendben, súly rendben, barna szem és haj rendben (elvileg ezeket kérik legtöbbször a spermabankban), komolyabb betegségem nincs, rákos génem egy sincs... Talán csak az rossz ha a személyiségtípus is öröklődik mert akkor inkább ne örökölje senki tovább az INFJ-t ami a legritkább és a legfrucsább típus (és messze a legnehezebb ezzel élni ezt még a többi is elismeri)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!