Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átverhetem az evolúciót, azaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átverhetem az evolúciót, azaz a természetes kiválasztódást?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy mivel eddig még egy nyamvadt randim se jött össze, pedig most léptem a 26. életévembe.

A génjeimet úgy tudnám továbbörökíteni és ezzel letudni a kötelezettségemet, hogy elmegyek spermadonornak.

Az adottságaim elvileg jók, egészséges vagyok sportolok, nem iszok, nem dohányzom és diplomát is szereztem, remélem ott nem akadok fenn a szűrőn és így végre megkapják a nők ami már úgy is jár nekik. :)

2014. nov. 6. 11:07
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Én akkor is beteszem a bankba, ott legalább kamatozik!

Más meg tegye csak a párnája alá nyugodtan.

2014. nov. 11. 13:51
 32/41 anonim ***** válasza:

Es ezzel most mit kezdjunk? Kb olxan ez a kerdes, hogy

"Elfogyott itthon a kenyer, de nembaj van meg kifli, megeszem azt"...... es? Csinald azt ami jolesik:D

Mellesleg milyennkotelezettsegrol beszelsz? Nem kotelezo tovabbadnod a genetikadat... nem attol marad fenn a csaladod, ha valaki mas neveli a zyerekedet, hanem attol, ha van kit a nevedre venni...

szoval... csinalj amit akarsz! Kit erdekel?:D

az evoluciot meg nem vered atm csak onmagadat

2014. nov. 18. 16:18
 33/41 anonim ***** válasza:

Mióta próbálsz randizni, eddig hány nő utasított el? Pl. 1 évben hány randi próbád volt átlag?

Már csak azért mert 26 évesen feladni... :D

2021. jún. 27. 18:04
 34/41 anonim ***** válasza:
Mondjuk azóta eltelt 7 év, hogy azt írta, hgoy 26 éves:D
2021. jún. 27. 22:39
 35/41 anonim ***** válasza:
Spermabankban abszolút. Ha egészséges a spermád, ott a kutya nem nézi azt, hogy mennyire vagy vonzó a nőknek személyiségre vagy kisugárzásra (kiv. az extrém eseteket, gondolom).
2021. jún. 28. 16:32
 36/41 anonim ***** válasza:

Gondolom félig-meddig poénból írtad ki a kérdést.

Nincs ilyen, hogy "kötelezettség".

Állatvilágban csak kevés egyednek lesz utóda, meg 8 milliárd ember él a földön, nem kell félni a fajunk kihalásától, pláne nem biztos, hogy a te nagyszerű génjeid feltétlenül kellenek a jövő nemzedéknek...

Úgy látom van humorod, tudsz nevetni magadon, ez jó.

Keress inkább egy barátnőt, és húzzál gumit úgyis túl sok a hülyegyerek.

2021. jún. 29. 00:25
 37/41 anonim ***** válasza:

Hozzátenném 36os válaszához:

Ami azt illeti, több esély van a fajunk fennmaradására, ha visszafogjuk a szaporodást:D

Egyébként mizu Kérdező, mi történt az elmúlt 7 évben? Volt nőd azóta?

2021. jún. 29. 00:54
 38/41 A kérdező kommentje:

Volt sajnos 5 évig.

Megcsalt és elhagyott egy Svájci milliomosért.

Inkább vertem volna a "Bankba".

2021. jún. 29. 17:33
 39/41 anonim ***** válasza:

Egyébként... a kettő nem zárja ki egymást.

Miért ne adhatnál le spermát a spermabankba és közben csajozhatnál?

2021. jún. 29. 17:37
 40/41 A kérdező kommentje:
Mint a Cool túrában?
2021. jún. 29. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!