Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átverhetem az evolúciót, azaz a természetes kiválasztódást?
Arra gondoltam, hogy mivel eddig még egy nyamvadt randim se jött össze, pedig most léptem a 26. életévembe.
A génjeimet úgy tudnám továbbörökíteni és ezzel letudni a kötelezettségemet, hogy elmegyek spermadonornak.
Az adottságaim elvileg jók, egészséges vagyok sportolok, nem iszok, nem dohányzom és diplomát is szereztem, remélem ott nem akadok fenn a szűrőn és így végre megkapják a nők ami már úgy is jár nekik. :)
Én akkor is beteszem a bankba, ott legalább kamatozik!
Más meg tegye csak a párnája alá nyugodtan.
Es ezzel most mit kezdjunk? Kb olxan ez a kerdes, hogy
"Elfogyott itthon a kenyer, de nembaj van meg kifli, megeszem azt"...... es? Csinald azt ami jolesik:D
Mellesleg milyennkotelezettsegrol beszelsz? Nem kotelezo tovabbadnod a genetikadat... nem attol marad fenn a csaladod, ha valaki mas neveli a zyerekedet, hanem attol, ha van kit a nevedre venni...
szoval... csinalj amit akarsz! Kit erdekel?:D
az evoluciot meg nem vered atm csak onmagadat
Mióta próbálsz randizni, eddig hány nő utasított el? Pl. 1 évben hány randi próbád volt átlag?
Már csak azért mert 26 évesen feladni... :D
Gondolom félig-meddig poénból írtad ki a kérdést.
Nincs ilyen, hogy "kötelezettség".
Állatvilágban csak kevés egyednek lesz utóda, meg 8 milliárd ember él a földön, nem kell félni a fajunk kihalásától, pláne nem biztos, hogy a te nagyszerű génjeid feltétlenül kellenek a jövő nemzedéknek...
Úgy látom van humorod, tudsz nevetni magadon, ez jó.
Keress inkább egy barátnőt, és húzzál gumit úgyis túl sok a hülyegyerek.
Hozzátenném 36os válaszához:
Ami azt illeti, több esély van a fajunk fennmaradására, ha visszafogjuk a szaporodást:D
Egyébként mizu Kérdező, mi történt az elmúlt 7 évben? Volt nőd azóta?
Volt sajnos 5 évig.
Megcsalt és elhagyott egy Svájci milliomosért.
Inkább vertem volna a "Bankba".
Egyébként... a kettő nem zárja ki egymást.
Miért ne adhatnál le spermát a spermabankba és közben csajozhatnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!