Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 23 évesen soha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 23 évesen soha nem volt senkim,kimondható,hogy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Se csók,se ölelés,se randi.

Nem szoktak kezdeményezni még beszélgetést sem. 23/l

2021. dec. 23. 19:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
50%

Ez csak egy szóbeszéd, ez csak egy mondás, amit a 20 as mond.

Nincs csúnya nő, mert előbb utóbb mindenki megtetszik valakinek.

Te is így fogsz járni kedves kérdező. Majd akkor amikor abszolút nem is számítasz rá.

Hidd el, lesz majd egy férfi, akinek a szemébeb te leszel a királynő.

2021. dec. 24. 12:20
 22/33 anonim ***** válasza:
13%
Pár alkalom szex, és megváltozol, hidd el. Ha gondolod, én szivesen lefeküdnék veled, kinyalnálak. 36F
2021. dec. 25. 09:54
 23/33 anonim ***** válasza:
59%

Amikor az olyanok mint a 22# megírják a bugyuta ajánlataikat, belegondolnak abba hogy a kérdező akár még 200 kilós is lehet?

Vagy más súlyos baja is lehet amiért messziről kerülik?

Úgy sejtem az ilyen megnézné, aztán ha nem tetszik faképnél hagyná, de nyomorék hozzáállás így udvarolni

Pedig én is híve vagyok a gyakoris ismerkedésnek, teljesen rendben van az, de az ilyen ajánlatok szánalmasak. Férfiként mondom

2021. dec. 25. 10:20
 24/33 anonim ***** válasza:
1x Kibirja
2021. dec. 25. 10:27
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

A társtalanságnak rengeteg oka lehet, de szerintem az első biztos hogy az önértékelési zavar, zavaros testkép, önbizalom-hiány, és az ezekből jövő viselkedési deficit stb.

Én egy vakrandin ismertem meg azt a 30-as nőt, aki egyszer volt 17 évesen pasival - azóta senkivel!

Amikor megláttam, szinte sírógörcsöt kaptam: tragédia ahogy kinézett!

No, de ha már megígértem ne okozzak csalódást szegénynek...

Kb. egy órába telt, amíg leimádkoztam róla az utcai cuccot, egy másikba (ha nem többe) míg levette a turbóbugyit és a "szatén emlőtartókat"!

Viszont ahogy megszabadult ezektől a deformáló elemektől, egy egészen vállalható testű nő volt, kirívóan nagy és szép mellekkel!

Az ágyban mint a vulkán: az elmúlt 13 év kielégítetlenségét egyszerre akarta pótolni; szó szerint kikészített!

Mondtam neki, hogy nincs vele semmi baj, csak totál le van maradva a világról; neki úgy forog a Föld, hogy ő nem forog vele...

Mára totál leselejtezte a ruhatárát, a frizuráját megcsináltatta, volt fogorvosnál, kozmetikushoz jár és naponta úszik, végre borotválja a punciját is. És egy egészen felszabadult, majdnem nagyvilági, bővérű cápa lett belőle. Szebb nem lett, már ápolt és mutatós, viszont hihetetlen kedves a hangja, és van kisugárzása! Néha összejárunk, és nagyon jól elvagyunk együtt! Örülök, hogy megismertem, és szerethetem.

2021. dec. 25. 10:39
 26/33 anonim ***** válasza:

25.

Ez nagyon aranyos kis történet, és egyben tanulságos is.

Sokszor a nőkön nagyon sokat segít egy öltözet és stílus váltás. A haj viselet is rettenetesen sokat tud segíteni.

Ha megnő az önbizalom, megváltozik az élet stílus, és egy pillanat alatt egy átlagos, vagy akár átlag alatti nőből királynő lesz.

Arról már nem is beszélek, amit te is írsz, hogy az ágyban csodálatosak tudnak lenni.

"Néha összejárunk."

Szerintem kicsit sűrítsétek azt az összejárást. 😃😄😁

2021. dec. 25. 11:45
 27/33 anonim ***** válasza:

25#

Mesélhetnél róla kicsit hogyan mentetek vakrandira, hol ismerted meg?

Ez a vakrandi érdekes dolog, olyan gyakorira hajazó történet

2021. dec. 25. 12:40
 28/33 anonim ***** válasza:
2021. dec. 25. 15:06
 29/33 anonim ***** válasza:

27 - jól látod: gyakoris ismerkedés!

Ő mindig leírta, hogy milyen ronda, meg milyen ódivatú, meg mennyire undorító... Én ajánlottam hogy ezek ismeretében legyen vakrandi, de csak ha biztos hogy az ágyban végződik: ő is, én is vállaljuk a kockázatot. Én sem vagyok a halasi csipke, úgyhogy ez így volt jó.

És tényleg nem hazudott: tragédia volt, amikor először megláttam.

De szerencsére - nagy kitartással - leimádkoztam róla a sok szar gúnyát.

Levetkőzve már egészen fincsi teste volt, hatalmas mellekkel, amiket tudatosan lapított az öltözködésével, mert hogy az ku.vás... Hú, meg a szőr-pamacsok a hónaljánál, meg a puncijánál...

A kielégítettsége meghozta a stílusát, a kisugárzását! Mára fel meri vállalni a melleit is, és ez az új melltartóival igazi közkincsé lettek...

25 vok

2021. dec. 25. 16:00
 30/33 anonim ***** válasza:

29 neki milyen pasik jönnek be azért kérdem mert ahogy látom ti haverkodtok barátság extrákkal. vagy rosszul látom?

szívesen megismerném bár kötve hiszem hogy esélyem lenne nála.

szívesen beszélgetnék veled is lehet nekem is jó lenne valami stílus tanács adás. kb olyan vagyok mint a nő csak pasiban ne jó belőlem nem lesz hattyú az tuti.

25 f

2021. dec. 25. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!