Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyik nőnek senki se tetszik másnak meg majdnem mindenki bejön?
Sok nő nem a kulso alapján ötél.
Vannak topmodell kategoria bnőim es felfoghatatlan kikkel élnek egyutt. Béna pancaer csunya pasival.
Indok mert jo ferj, családapa, van oenz. Es inkabb ez mint az aki tetszik meg férfi a szemükben de otthagyná őket gyerekkel egyedul.
En meg az a kategoria vagyok aki irto nehezen talál társat mert nem a penzt meg biztonságot nézem, hanem a kémia vezet.
Így gyakorta vagyok nem apukáknak való rendes emberekkel hanem a rosszfiúkkal.
De mai nap is hiába vagyok már felnőtt es bolcsebb, en keptelen vqgyok vkivel anyagi vqgy családi biztonság miatt lenni. De kipróbáltam. Éltem már nyugis kapcsolatban, ahol a arác megtett mindent. 1 év múlva már el kellett mondanom, hogy nem szeretem, szakítsunk mert nem bírtam tovább gyomorral, meg már hozzá sem érni sem tudtam.
De legalább megpróbáltam rendes sráccal lenni.
Arra jó volt hogy rájöjjek arra hogy hol van bennem a határ. Nem birom, max 1 évig csak.
Imádom ezt a FELNŐTT párkapcsolatok kategóriát. Mintha óvodás gyerekek közé ülnék be, aztán várnám tőlük a magasröptű kérdéseket. "Igaz, hogy a lányoknak puncija van?" "Miért van, hogy egyik lány szoknyában van, a másik meg nadrágban?"
Hogy sikerült így felnőnöd, hogy megmaradtál ezen az értelmi szinten? De most komolyan kérdezem.
#6 igen, ez igaz, de ez nem attól függ, hogy nő vagy férfi vagyok, hanem rengeteg egyéb tényezőtől (az illető pszichéje, milyen családban nőtt fel, milyen körülmények között él stb).
Itt meg folyton ez megy... a NŐK így meg úgy. Nincs ilyen, hogy a NŐK.
Én amúgy a második ("inkább egyedül") kategóriában vagyok, mégpedig azért, mert rossz gyerekkorom volt, zárkózott vagyok, nem volt gyerekszobám (szó szerint, vagyis semmi privát szférám nem volt, míg el nem költöztem a szülőktől, tehát maga volt a mennyország végre egyedül élni) - NEM azért, mert nő vagyok.
A pasiknál egyszerubb.
Akik örülhetnek hogy egyáltalán 1 nő szóba áll veluk, azoknak alacsonyabb az igénye, de azok akik megkapnak bárkit, válogatnak.
A nőknél máshogy van ez.
Valakinek a pénz elég, másnak kell a kémia, harmadiknak a szerelem es inkább a rossz szex, es igy tovább.
azert olyanrol nem nagyon hallani, hogy csinos, igenyes no es kb ‘barki jo neki’. ezt teljesseggel kizartnak tartom, maximum nem olyan szempontok alapjan valogat, amit te fel tudsz fogni (mondjuk nem azt nezi, hogy ki legyen gyurva a pasi es tunning bmw-je legyen, hanem mondjuk az intelligenciat es humort. peldaul.)
illetve egy csunyabb se biztos, hogy azert utasit el valakit, mert ‘nem eleg jo’ neki, hanem mert mondjuk nem passzolnak vagy nem hozza lazba vagy akarmi. attol meg, hogy valaki nem top tizes kulseju, nem kell minden letezo szalmaszalba belekapaazkodnia gorcsosen, h kapcsolata legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!