Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért mondják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mondják, hogy mindenkinek más tetszik, mindenkinek más az esete? Aztán kiderül, hogy az ő párjaik is mind egy sablonra felhúzhatóak

Figyelt kérdés

Úgy kb röviden: Viselkedésben a férfias és a szórakoztató. Külsőben a magas, jóképű, izmos. Az életben a sikeres, ambíciózus, akár már gazdag. Ezek amik alapvetően vonzóak egy férfin egy nő szemében, most nagyon leegyszerűsítve, mert nem akarok könyvet írni. Fontos, hogy ezek közül nem kell mindnek meglennie, de minél több van, annál biztosabb a dolog, illetve olyan szinten lehetnek egyéni eltérések, hogy egyik nőnek a fentiekből X és Y kombinációja tetszik nagyon, a másik nőnek pedig X és Z tulajdonságok, stb.

Aztán jönnek itt a válaszaikkal, hogy:

"Jaj, az én barátom nem is magas, a magasság nem fontos."

Ja, de közben meg viszonylag jóképű, nagydumás és a karrierben sikeres.

"Jaj, az én barátom nem is akkora macsó, hanem egy kedves és szerény ember."

Ja, de közben meg magas, helyesebb arcú és jól keres.

"Jaj, az én barátom nem is gazdag, a pénz nem fontos."

Ja, de közben meg nagyon vicces, nagydumás, tökös, magabiztos és izmos.

Nem folytatom a sort, érthető szerintem. Ez miért van?

2019. okt. 23. 09:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%

Nekem sportos, magas barátom van, a húgomnak mackós és kicsit alacsonyabb. Mindkettőnknek a barátunk az ideálja.

Amúgy nem értem miért lep meg téged, hogy jobban vonzódunk a több pozitív jelzővel rendelkező férfiakhoz. Miért, kinek kéne népszerűnek lennie a nők körében? A mamahoteles férfinak, aki 30 évesen is csak a takarításig jutott el, azon kívül otthon ül, mert semmi térsasági élete vagy hobbija nincs, és ezek mellett testileg el is hanyagolja magát?

2019. okt. 23. 09:53
 2/22 anonim ***** válasza:
21%
Mert valamivel idealizálni, emberiesíteni kell az állati ösztönöket... így jobban hangzik, beleillik az emberi felsőbbrendűség mítoszvilágába.
2019. okt. 23. 09:58
 3/22 anonim ***** válasza:
63%

Hárman vagyunk barátnők. Mindhárman egyidősek, diplomások.

Az egyes számú párja: magas(180+), vékony, mérnök, nem rossz képű, két nyelven beszél, ambiciózus. Lehet vele dumálni, de elég kocka humora van. Két évvel fiatalabb a férfi.

Kettes számú párja: egyforma magasak (174cm körül), a pasinak csak érettségije van, nem jóképű, pocakos, de kedves, családcentrikus. Vidéki fiú, nem gazdag. Hallgatag ember. Egy évvel fiatalabb a férfi.

Én: párom 165 centi magas, érettségije nincs, szakmunkás, de nagyon művelt, jól lehet vele beszélgetni.Sajnos anyagilag egy csődtömeg. 7 évvel idősebb nálam.

2019. okt. 23. 09:59
 4/22 anonim ***** válasza:
26%

Akkor most mondok neked valamit:

Én nem vagyok egy 190 cm-es kigyúrt állat, (még) gazdag sem vagyok, és tudom, hogy nem tetszek mindenkinek.

Mégsem kellett prostihoz mennem, hanem ha kielégülésre vágytam, hanem több nő leszopott már életemben. És olyan csajjal is vagyok jóban, akiket többségében csak instan néz az ember.

A kulcs: a személyiség. Legyél magabiztos. Szard le, amit a nők mondanak, hülyeség. Az sem igaz, hogy olyan hűségesek lennének, mivel nem is ismerik magukat.

Ha engem leszoptak, akkor ezt más is meg tudja csinálni.

2019. okt. 23. 10:01
 5/22 anonim ***** válasza:
81%

Légyszi linkelj be egy playboy újságot, amiben van:

Duci nő

Csúnya nő

Lógó mellű nő

Narancsbőrös nő

Riport női tudóssal, női művésszel, természetesen a munkájáról.

És hány perc alatt találsz olyat, amiben van szőke, kék szemű, vékony, feszes mellű nő?

A 90-60-90 három egészen konkrét szám, ami leírja az ideális alakot.

Nézzük a hírességeket, milyen szexszimbólumok vannak, akikért megőrülnek a nők: a magas izmostól a töpszliig, (Prince, Bruno Mars), a szakállastól a babaarcúig, a szőkétől a fekete bőrűig minden van, még csak nem is hasonlítanak egymásra.

De én kérek elnézést, hogy nem kúrok minden csúnya, csóró, szellemi fogyatékos csövessel, mert képes volt arra a hatalmas teljesítményre, hogy farokkal született.

De ha felcsinál és lelép, akkor ugye te leszel az első, aki ideokádja, hogy megérdemlem, amiért ilyet választottam, ugye?

2019. okt. 23. 10:03
 6/22 Lazy Lover ***** válasza:
13%
Mert szeretik magukat àrtatlanak be àllítani a kedvencem nekem nem szàmít a külsõ elég ha egy fèrfi kedves meg romantikus:D
2019. okt. 23. 10:06
 7/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha szerinted csak a magas, jóképű, izmos férfiakkal jönnek össze a nők, akkor hogy magyarázod, hogy a legtöbb alacsony, átlagosan kinéző, kövérebb pasinak is van barátnője/felesége, gyereke? Velük akkor ki jött össze szerinted, ha nem nők? :D
2019. okt. 23. 10:12
 8/22 anonim ***** válasza:
70%

Még az hagyján. Az utcán amikor megyek, azt látom, hogy átlagos pasik olyan nőknek fogják a kezét, hogy csak lesek, hogy miként tudta az a fazon felszedni azt a jó csajt?

Amúgy nem magyarázzak sehogy. Nem gondolkodnak sehogy azok a se*gfejek, csak hintik a mérgező, negatív gondolatokat.

2019. okt. 23. 10:21
 9/22 anonim ***** válasza:
2%
#7 Mert lehet jól keres?
2019. okt. 23. 10:30
 10/22 A kérdező kommentje:

3. Bocs, ezt nem bántásból mondom, de azt a faktort kihagytad, hogy te és a barátnőid pontosan mennyire vagytok vonzó nők.

4. Jaja, jól mondod. Vannak nők, akiknek a személyiséged fontos. (De ide most ne ilyet értsünk, hogy jó ember legyél, meg ilyenek, hanem bugyinedvesítő belső tulajdonságokat.) Ha külsőre nem vagy top és anyagilag sem, de férfias, tökös személyiséged van, még mindig lehetnek nőid, ez így van.

5. Rosszak a példáid. Nézzünk meg egy átlagos nőt és egy átlagos férfit.

Full átlagos nő: Nem kövér, nem is sportos, vékonyabb alkatú. Arcra nem csúnya, nem gyönyörű, amolyan rendben van. Kismellű. Nem egy partiállat, de azért vannak barátai. Inkább csendesebb, bár baráti körben jobban megnyílik. Munkájában nem túl ambíciózus, amolyan elvan, mint a befőtt fajta. Annyit keres hogy egyedül éppen hogy kijön belőle, és ha lenne párja aki hasonlót keres, akkor ketten tudnának családot alapítani.

Kívánatosság: A top férfiak közül sokan simán elvinnék egy vagy több körre is. Könnyen összejönne átlagos férfival párkapcsolatra.

Full átlagos férfi: Nem kövér, nem is sportos, vékonyabb alkatú. Arcra nem csúnya, nem gyönyörű, amolyan rendben van. Nem egy partiállat, de azért vannak barátai. Inkább csendesebb, bár baráti körben jobban megnyílik. Munkájában nem túl ambíciózus, amolyan elvan, mint a befőtt fajta. Annyit keres hogy egyedül éppen hogy kijön belőle, és ha lenne párja aki hasonlót keres, akkor ketten tudnának családot alapítani.

Kívánatosság: Összejöhetne kövér/csúnya nővel. Ritkábban, ha szerencsés, akkor átlagos nővel jön össze.

Te látni különbség?

7. Te tényleg nem érted? Bocs, de nem tudsz olvasni? Leírtam, hogy nem csak a magas, jóképű, izmos férfiakkal jönnek össze a nők. Pont erről szól a kérdés is, hogy nyilván a külsőbeli hiányosságokat lehetsz pénzzel, anyagi stabilitással, vagy férfias és szórakoztató személyiséggel kompenzálni.

8. Neeeee! Leírtam a kérdésben is érthetően, hogy nem csak a külső számít. Olvasd már el még egyszer a kérdést is. A külsőt lehet kompenzálni bugyinedvesítő belső tulajdonságokkal (férfiasság, szórakoztató stílus), vagy anyagiakkal is.

2019. okt. 23. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!