Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért mondják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mondják, hogy mindenkinek más tetszik, mindenkinek más az esete? Aztán kiderül, hogy az ő párjaik is mind egy sablonra felhúzhatóak

Figyelt kérdés

Úgy kb röviden: Viselkedésben a férfias és a szórakoztató. Külsőben a magas, jóképű, izmos. Az életben a sikeres, ambíciózus, akár már gazdag. Ezek amik alapvetően vonzóak egy férfin egy nő szemében, most nagyon leegyszerűsítve, mert nem akarok könyvet írni. Fontos, hogy ezek közül nem kell mindnek meglennie, de minél több van, annál biztosabb a dolog, illetve olyan szinten lehetnek egyéni eltérések, hogy egyik nőnek a fentiekből X és Y kombinációja tetszik nagyon, a másik nőnek pedig X és Z tulajdonságok, stb.

Aztán jönnek itt a válaszaikkal, hogy:

"Jaj, az én barátom nem is magas, a magasság nem fontos."

Ja, de közben meg viszonylag jóképű, nagydumás és a karrierben sikeres.

"Jaj, az én barátom nem is akkora macsó, hanem egy kedves és szerény ember."

Ja, de közben meg magas, helyesebb arcú és jól keres.

"Jaj, az én barátom nem is gazdag, a pénz nem fontos."

Ja, de közben meg nagyon vicces, nagydumás, tökös, magabiztos és izmos.

Nem folytatom a sort, érthető szerintem. Ez miért van?

2019. okt. 23. 09:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
5%

7

Mert lehet mikor megismerkedtek vele akkor jól nézett ki. És a kapcsolatban hízott meg! És mivel pl mérnök és jól keres ezért vele marad a csaj kihasználni - hiába lett kövér a férfi.

2019. okt. 23. 10:40
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Persze, az összes kövér férfi igazából eredetileg Adonisz volt. Mind mérnök. És az összes mérnök olyan gazdag Magyarországon, hogy alig lehet levakarni róluk a gold diggereket. xDDD

Te melyik univerzumban élsz?

2019. okt. 23. 10:52
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Kerdezo szerintem neked azert nincs senkid,mert mar most baromi idegesitonek gondollak,pedig nem is ismerlek.
2019. okt. 23. 10:56
 14/22 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy nincs senkim?
2019. okt. 23. 10:59
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

#10:

Ez pl. tévedés. Statisztikailag az átlagos nő 32 éves, 165 cm és 70 kg. Ez a nagy magyar középmetszet. Ja, és házas vagy elvált, de 32 évesen szinte biztos van gyereke.

Az általatok átlagnak tekintett nő valójában átlag feletti, legfeljebb a női populáció legjobb 5%-a.

Ugyanígy, akit te átlagnak tekintesz, az inkább átlag alatti. A legtöbb férfi továbbtanul, karriert épít, el akar érni valamit ebben a nagy büdös életben, és sportol valamit. Az utakon futó 3,6 millió autó is csak tartozik valakihez.

Tehát eleve ott borul az elméleted, hogy az általad vázolt srác maximum egy átlagos, tehát 32 éves, kicsit duci, elvált, kisgyerekes = átlagos nőre vágyhatna, de neki ilyen nem kell.

Illetve kicsit meg kéne mozdulnia, hogy elérje az átlagos férfi szintjét, mert nem nehéz egy nála jobbat találni, ha a nő kucsit leadja az igényeit, és nem zavarja, ha a pasi 38 éves és elvált, illetve van gyereke. De háza, kocsija, széles válla és humora is van, cserébe. 🤷‍♀️

2019. okt. 23. 10:59
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszi! De akkor ilyen szar az átlag? Az durva. Az a baj én átlagosként tekintek magamra, de ezek szerint ilyen jó lennék? (És szerény?)

Pl. oké átlag feletti magasságú vagyok, de sosem voltam elhízott, inkább vékony, illetve az utóbbi években izmosabb (75-ről 95 kg lettem pár év alatt, főleg izom, két méterhez), mert figyelek erre. Vagy oké, arcra kicsit helyesebb vagyok, de azért nem annyival szerintem, meg inkább kisfiúsabb az arcom, még ha helyes is, nem annyira férfias.

Anyagilag ha a velem egykorúakat nézzük, akkor olyan közepesen állok 26 évesen néhány millió forint félretett pénzzel úgy, hogy még csak két éve kezdtem dolgozni, nem? Azért nem érzem magam hű de gazdagnak.

Belsőre is most csak a nőknél maradva nem merek odamenni ismeretlenül nőkhöz legtöbbször, de néha előfordult már. Tudok beszélni, de azért kicsit meg kell erőltetnem magam ha állandóan nyomni akarom a dumát, mert nem vagyok akkora dumás. Merek a nők szemébe nézni. Viszonylag humoros, szarkasztikus vagyok, de azért nem ontom másodpercenként a poénokat. De ezekkel szerintem én mind átlagos vagyok, nem pedig átlag feletti.

Vagy ezeknél az a baj, hogy mindenki magából indul ki és mindenki magát veszi az átlagnak?

"Az utakon futó 3,6 millió autó is csak tartozik valakihez"

Na jó, de rengeteg ember az anyagi lehetőségei felett tart autót. Az nem ér, hogy van autója, de közben nincs semmi pénze félretéve nyugdíjra, a gyerek oktatására, vagy csak úgy általában. Egy autó költségeinek csak kevesebb mint felét teszi ki a benzin. Sok szegény ember ahogy nem engedhetné meg magának, hogy elcigizik havi 50 ezer forintot, pont úgy nem engedhetné meg magának, hogy csak és kizárólag kényelmességből elautózzon havi 50 ezer forintot (de inkább többet). (Most arról nem beszéltem, ha valakinek tényleg kell a kocsi. Csak az a baj ebbe sok olyan ember is beletartózónak gondolja magát, aki nem az.)

[link]

2019. okt. 23. 11:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy sablon bullshit, amivel azt hülyítik, aki a külseje miatt nem talál párt.

Magas, jóképű, barna vagy fekete hajú, kék szemű, borostás vagy szakállas, barna bőrű, kigyúrt, szőrtelen felsőtestű. Az ilyen férfiak tetszenek minden nőnek. Ha egy-két pontban eltérsz ettől, akkor még lehet nőd, de ha tökéletesen az ellentéte vagy, akkor max sok pénzzel érhetsz el eredményt.

2019. okt. 23. 11:21
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj kérdező, hogy te elfelejtetted, hogy a nők nem szex éhes ösztön állatok, akik akárkivel ágyba akarnának bújni, ellenben férfiak közt sok ilyen viselkedésű ember van. Ennek társadalmi okai vannak, egyszerűen így szocializálódunk, a nőt inkább lenézik, ha könnyen beadja a derekát. Aki ezt felfogja az agyával, az nem csodálkozik azon, hogy a nő nem akar mindenkivel dugni, nem fogja emiatt kritikusnak gondolni a nőt. A nő nem tehet arról, ha a férfinak olyan a természete, hogy szinte bárkit ágyba vinne, akinek nuni van a lába között. Ez nem dicsőség a férfira nézve, inkább igénytelenség. Főként az olyan viselkedésű pasiknál, akik nyomulnak egy nőre, aztán később megbánják a viszonyt, letagadják a csajt. Kit érdekel, hogy szerinted a pasiknak sokféle nő bejön, miközben a valóság az, hogy egyesek képesek összefeküdni olyannal, akihez nem is vonzódnak. Tudod, vonzódni valakihez nem azt jelenti, hogy a kanosság hevében megfekteted, aztán meg később letagadod s rájössz, hogy mégsem jön be neked, mert te is egy top csajt szeretnél párodnak.
2019. okt. 23. 11:29
 19/22 anonim ***** válasza:
94%
100% hogy nincs senkid, akkor nem itt pazarolnad az idod es leszarnad magasrol ezeket a dolgokat.
2019. okt. 23. 11:34
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

Nem szoktam általában ilyen "a nők ilyenek meg olyanok" kérdésre válaszolni, mert úgyis süket fülekre talál amit mondok, de legyen. Korábbi válaszadó példáját követve én is saját magam és a barátnőim kapcsolatait mutatnám be.

Egyes: alacsony, kb 165 cm magas, vékony szemüveges nem kifejezetten szép arcú lány. A férje ugyanez férfiben, kivéve a szemüveg. Egyforma magasak, testalkatuk is hasonló. Ugyanazt tanulták egyetemen is. A fiú kicsit idősebb, 1-2 ével. Itt tehát megdőlt az az elmélet hogy a nők maguk fölé választanak.

Kettes: 170 cm körüli szintén szemüveges lány, teltebb alkat de még nem duci kategória. Egyetemista, mellette eldóként dolgozik. A vőlegénye picivel magasabb, de csak pár cm. Zömök alkat, szemüveges. Mezőgazdasági munkát végez. Kicsit idősebb a lánynál. Szóval itt sincs olyan hű de nagy szintkülönbség.

Hármas: 165 cm körüli lány, teltebb alkat. Nincs érettségije. A barátja nem tudom milyen magas, vékony alkat. Kb egyidősek. A srác tanul és dolgozik. Mellette kocka és szereti az animéket. Csendes típus.

Én leszek az akit itt sokan tipikusnak tartanak pedig véletlenül alakult így. 174 cm magas vagyok, nem tartom magam szépnek. Két diplomám van, multinál dolgozom. A férjem 188 cm magas, ő sem kifejezetten az az adonisz fajta, izmos de van pocakja. IT területen dolgozik egy nonprofit cégnél. Hat évvel idősebb nálam.

A környezetemben tehát ezek a már több éve stabil és jól működő kapcsolatok vannak. Az általad felsorolt tulajdonságok valamelyikével egyik férfi sem igazán rendelkezik közülük. Nem gazdagok, nem nagydumások és nem feltétlenül izmosak, sőt.

2019. okt. 23. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!