Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért mondják, hogy mindenkinek más tetszik, mindenkinek más az esete? Aztán kiderül, hogy az ő párjaik is mind egy sablonra felhúzhatóak
Úgy kb röviden: Viselkedésben a férfias és a szórakoztató. Külsőben a magas, jóképű, izmos. Az életben a sikeres, ambíciózus, akár már gazdag. Ezek amik alapvetően vonzóak egy férfin egy nő szemében, most nagyon leegyszerűsítve, mert nem akarok könyvet írni. Fontos, hogy ezek közül nem kell mindnek meglennie, de minél több van, annál biztosabb a dolog, illetve olyan szinten lehetnek egyéni eltérések, hogy egyik nőnek a fentiekből X és Y kombinációja tetszik nagyon, a másik nőnek pedig X és Z tulajdonságok, stb.
Aztán jönnek itt a válaszaikkal, hogy:
"Jaj, az én barátom nem is magas, a magasság nem fontos."
Ja, de közben meg viszonylag jóképű, nagydumás és a karrierben sikeres.
"Jaj, az én barátom nem is akkora macsó, hanem egy kedves és szerény ember."
Ja, de közben meg magas, helyesebb arcú és jól keres.
"Jaj, az én barátom nem is gazdag, a pénz nem fontos."
Ja, de közben meg nagyon vicces, nagydumás, tökös, magabiztos és izmos.
Nem folytatom a sort, érthető szerintem. Ez miért van?
"3. Bocs, ezt nem bántásból mondom, de azt a faktort kihagytad, hogy te és a barátnőid pontosan mennyire vagytok vonzó nők."
Jaaa...szóval a kérdésben nőkről van szó, de kibukott a titok: te csak a jó nőket tartod nőnek. A többi nőnek az ízlése nem számít. Hát ez nagyon vicces.
Az egyes számú barátnőm az osztály szépe volt, a kettes számú nem olyan szép, viszont párductestű, sportos csaj. Én alacsony, melles-bögyös. Arcra szépnek tartanak. De ez a leírás nem jelent semmit. Mert te a kérdésben nőkről beszélsz, nem csak modellekről. Mi átlag nők vagyunk, átlagos ízléssel. És mindannyiunknak más jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!