Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben? Van barátom, de más tetszik, de szakítani nem merek?
3 éve vagyok együtt a barátommal, de már nagyon rossz a kapcsolatunk. De nem merek szakítani vele, a szüleim imádják, azt mondják hülye vagyok ha szakítok, és a barátom is folyton azt mondja, hogy úgyse kellenék a kutyának se. Pár hete megismertem egy pasit, nagyon tetszik és azt hittem én is neki, de amikor kettesben vagyok vele nem néz a szemembe, meg beszélgetni se beszélget velem. Múltkor már magamban sírtam emiatt, mert ezek szerint tényleg nem kellek neki se, de mindig ez van. Alapból tök jól elvagyok bárkivel, de aki tetszik az mintha kerülne...
Miért van ez??
Nem tudjuk meg mennyi idős vagy, és azt sem mennyire vállsz készen egy komolya kapcsolatra.
Úgy ismerszik meg egy komoly kapcsolt, hogy van annyi tapasztalatod, hogy tisztán látod: egy kapcsolatban vannak hullámvőlgyek, de pontosan tudod, hogy a következőben is lenne, és az azt követőben is, meg az azt követőben is.
Ezért teszel, hogy a már meglévő amiért megdolgoztatok, amit építettek ne menjen tönkre, ha pedig éppen hullámvölgyben vagytok, együtt kell megjavítanotok ami látszólag nehezebb. (de csak látszólag)
"úgyse kellenék a kutyának se"
Ez bőven elég indok a szakítása. Nem becsül, nyíltan aláz.
#2-es voltam.
Egyet kell értenem a többiekkel sajnos, a párod nem érte meg komoly kapcsolatra, hagyd ott, egy percet sem pazarolnék rá tovább!
Majd jön más, értem, hogy kicsit kapcsolatfüggő lettél, de ne aggódj!
És még is kinek akarsz barátot a szüleidnek vagy magadnak?
Aztán ha a szüleid azt mondják legyen gyerek, de te nem akarsz akkor majd szülsz egyet a szülők kedvéért.
Ne legyél hülye!
Hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!