Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben? Van barátom, de más tetszik, de szakítani nem merek?
3 éve vagyok együtt a barátommal, de már nagyon rossz a kapcsolatunk. De nem merek szakítani vele, a szüleim imádják, azt mondják hülye vagyok ha szakítok, és a barátom is folyton azt mondja, hogy úgyse kellenék a kutyának se. Pár hete megismertem egy pasit, nagyon tetszik és azt hittem én is neki, de amikor kettesben vagyok vele nem néz a szemembe, meg beszélgetni se beszélget velem. Múltkor már magamban sírtam emiatt, mert ezek szerint tényleg nem kellek neki se, de mindig ez van. Alapból tök jól elvagyok bárkivel, de aki tetszik az mintha kerülne...
Miért van ez??
Kérdező nyilvan kerülnek a pasik ha egyrészt FOGLALT vagy máarészt boldogtalan, megkeseredett kisugárzású. Ez a pasi ki fog vágni előbb-utóbb, ez most látszik, te meg ott fogsz állni úgy hogy az egész fiatalkorodat egy ilyen mérgező környezetben töltötted.
Lépj ki ebből ahogy tudsz es keresd meg a boldogságod.
B.nőmnek ugyanezt adagolta a pasija kb vénásan, rajtam kívül nem kellesz senkinek majd ha elhagysz, nagy nehezen a mi unszolasunkra kidobta azt a szemetet, lelkileg összeszedte magat, eljart szórakozni, és boldog, udvarolnak neki, de ő most kicsit egyedűl akar lenni, élvezi az udvarlásokat, hogy megnézik,a pasi meg padlón van, könyörög, fenyegetőzik, ő nem kell masnak , a fagyi visszanyalt.!
Az a baj, te elhiszed annak a gyökernek amit mond, lerombolta az önbizalmad, önbecsülésed, hogy mellette maradj, mert ő egy senki, es ezt vetíti ki rád, ne hidd el neki egy szavat sem !
Szakíts. És ne agyalj azon, hogy nem kellesz senkinek sem hiszen ezt nem tudhatod. Mellesleg a legnagyobb hiba lenne rögtön összejönni valakivel. Gyászold meg az érzéseidet, a tönkrement kapcsolatodat és hidd el jobb lesz. 3 évig együtt voltam egy ffszkalappa. Ezt amíg nem dobott nem vettem észre. 3 hónapig bőgtem, hánytam miatta és 22kgot le is dobtam. Aztán egy nap felkeltwm és úgy voltam vele, hogy túlléptem rajta. Rá 2 hétre elhívtak randizni és össze is jöttem azzal a fiúval és még most is együtt vagyunk. Mellette is rájöttem, hogy eddig csak egy lyuk voltam meg egy bejárónő.
23L
Tessék szépen elhagyni a mostanit.
Kipihenni, építeni a saját kis tudatodat, lelkedet.
Megtanulni kommunikálni, irányítani az életed.
Hogy miért van ez:
perpillanat hagyod magad egy már eldöntött, rossz kapcsolatban berohadni.
Neked kell lépned.
Az új pasit hagyd békén, nem az a megoldás, hogy felülsz a f_sz körhintára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!