Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek a legjobb barátnőm tetszik! Mit tehetnék még?
22 éves lány vagyok, egyetemista, a legjobb barátnőmmel egy szakra járunk.
Elég régóta ismerem, egy nagyon aranyos és vicces leányzó, aki egy természetes szépség. Olyan különleges arca van, hogy mindenki megnézi.(smink nélkül!)
Régen, az exem rengeteget udvarolt neki, mialatt velem járt. A barátnőm nem volt vevő rá természetesen.
Ezután jött az egyetem. Rengeteget buliztunk, de minden bulin szinte csak hozzá mentek oda a srácok, és akit ő lepasszolt, az jött oda hozzám, ami számomra elég megalázó.
Nem kihívó, sőt, ki sem csípi magát bulikra sem, annyira természetes szépség, hogy észreveszik. Tényleg, nagyon ritka az ilyen ember.
A legutóbbi buli alkalmával eljött az a szaktársunk, aki nekem bejön. Nos, a buli elején tök jót beszélgettünk, majd jóban lett a barátnőmmel a buli alatt(csak beszélgettek), és utána a srác nekem áradozott, hogy a barátnőm egy csodaszép lány és ilyen szép lányt nem látott.
Végig sírtam az estét. Nekem nagyon fontos a barátnőm, viszont teljesen el vagyok nyomva mellette. A szakunkon az összes fiú oda megy hozzá szünetben, elkérik a teló számát, bekövetik instán, nekem meg köszönni se köszönnek.
Alapból nem vagyok csúnya, de a barátnőm nyomába sem érek.
Mit tehetnék, hogy különleges legyek?
Tedd szét a lábad és érdekelni fogod a pasikat. Exem 19 éves, nem egy szépség, max teste van neki jó. A feje nem túl szép. Ráadásul egy tanulatlan gyerekes, hisztis lány.
Még is jó képű pasikkal volt együtt. Meg lakott is náluk.
17 éves kora vége fele költözött először pasihoz. Most 19 éves. Vagy 6-7 pasija volt, meg kitudja hány laza kapcsolata. Ha ő talán, akkor tudhat valamit.
Miért beszélget a barátnőd azzal, aki neked tetszik?
Nekem volt ilyen kapcsolatom, mint neked. Azt hittem a barátnőm extra szép, holott ez nem volt igaz, de csak idővel jöttem rá. Ha megfigyeled szóbakerül a szex, mikor másokkal beszélget? Kiemel magán valamit? Lábakat, mellet? Az én exbarátnőm sosem hordott melltartót, majdnem mindig átlátszott a mellbimbója, dekoltázsig érő haja volt, és folyton csavargatta a mellénél. Folyton bepofátlankodott a beszélgetéseimbe bezzeg nekem mennem kellett egy kört, hogy kettesben lehessenek a sráccal, de ő nem akart egyedül maradni sosem.
Folyamatosan lehúzott és előnytelen dolgokat emelt ki rajtam( közös fotóink közül csak az kerülhetett fel, amit ő választott)
Nagyon alaposan nézd át ezt a kapcsolatot. Ha minden rendben van vele, akkor ezt tekintsd szűrőnek, a te álomlovagod téged fog vonzóbbnak tartani, még akkor is, ha a barátnőd szép, az igazinak te leszel a vonzóbb.
Nekem volt egy nagyon szép barátnőm.De tényleg eszméletlen jól nézett ki.Mindig rengetegen körbeudvarolták, fiúk csapódtak hozzánk miatta, sok új ismerősöm lett nekem is emiatt.Aztán egyszer rosszul éreztem magam és előbb haza akartam jönni egy buliból, de ő meg el volt foglalva az akkori barátjával, így magam indultam el.Erre rohant utánam egyik ismerősünk,hogy baj volna e ha elkísérne egy darabon.Jót beszélgettünk, aztán egyszer csak azt mondta: Tudod, hogy azért járok a társaságotokkal ,mert nagyon tetszel nekem? :) Én meg azt hittem egyedül a barátnőm miatt ,,vagyunk" annyian:D
Ne légy kishitű.Valakinek te leszel a legszebb és tényleg nincs más dolgod mint önmagadnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!