Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a munkahelyemen tetszik egy lány és úgy látom, h én is neki, akkor mi a legjobb megoldás?
Nagyon köszönöm a válaszod!
Hát ennél a lánynál már az első percben megvolt a szikra, eleinte mondjuk nem kedveltük egymást, de aztán valahogy jobban megismekedtünk és elkezdtünk szimpatizálni. Sokat mosolyog, mélyen a szemembe néz, kérdezget, bókol, kedves velem. Néha meg észre sem vesz,egész nap rám se néz, szóval elég kiszámíthatatlan, de biztos vagyok benne, h felkavarja őt ha a közelében vagyok. :-)
Drukkolok nektek is, ne aggódj, ha nem válaszol rögtön, fb.-n mi sem szoktunk olyan aktívan levelezni.
Ezek mind jo jelek, lehet neha azert hanyagol, mert ugy erzi te is hanyagolod. Sokszor en is szomoru voltam, mikor hosszabb ideig oda se jott hozzam. Plane, hogy mar ezer eve elhivhatott volna randizni, de nem tette. Ezek negativ erzeseket valtanak ki az emberbol, lehet a lány is arra var már reg, hogy vegre elhivd, es orlodik magaban, hogy vajon tényleg akarsz-e tole valamit.
Hát ez nem nyugtat meg, ha az ő szandekai is komolyak lennének nem hiszem, hogy egy egesz napig hagyná a levegőben logni a válaszom.
Nagyon szurkolok nektek, es megirhatnad hogy sikerult a randi (tuti szuper lesz :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!