Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez a mindenkinek más a szép dolog? Lehet hogy valakinek az egyes képen lévő férfi tetszik és a kettes képen lévő férfi nem, mert a szépség szubjektív?
Igen. Sőt ha ehhez hozzá mixeled a személyiséget is, meg viselkedést, akkor sokkal érdekesebb árnyalatokat kapsz.
Nem lehet mit kezdeni a 2. pasassal, ha akkora tahó, hogy azon a PS sem segít.
Persze a dolog szubjektív, de létezik az ún. "freak" külső ami senkinek nem tetszik. Ilyen külseje van annak a fazonnak a ki a Bukás-ban Goebbels-t alakította vagy az Emberi Százlábú második részében a "főszereplő" karaktert.
Persze az itteni emberek nem ennyire freak-ek, inkább csak olyan külső jegyeik vannak ami sokak szemében lenézendő és kigúnyolandó (valamilyen véglet a magasságban vagy alkatban), nagy fülek, nagy orr, nem teljesen szabályos fogsor, szemüveg stb.
Főleg ha mind egyben van, de azért az tényleg ritka.
Férfi vagyok, de nekem az első ember szimpatikusabb, valamiért társítok hozzá egy laza, humoros karaktert. A másodikhoz meg ezt a mai felvágós, pózolós irritáló felszínes személyiséget. Egyáltalán nem szimpatikus.
Gondolom hölgyek véleményére vagy kíváncsi, csak azért leírom én is a vélemenyem, elvégre szépségről volt szó, nem szexiségről. És nekem ez összefügg a szimpatikussággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!