Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a szépség szubjektív miért nem lehet belőlem soha férfi fotómodell?
A divatvilág az aktuális divatdiktátorok szubjektív ízlésétől függ. Pl. csak mostanában jöttek divatba nők között is a teltebb modellek, de mondjuk én nőként túl alacsony vagyok a 151 centimmel, ekkora felnőtt modellről nem tudok még nők között sem. Ha lesz olyan divatdiktátor, aki bevezeti a kimondottan alacsony modelleket a divatvilágba, akkor majd az én magasságommal sem lesz valakinek hátrány ebben a szakmában elindulni.
A magánélet, a szerelem, a párkapcsolat más.
Mert nem teszel érte semmit...
Az edzettség és az izmos test nem szubjektív, és rettentően sokat kell érte dolgozni. De gyakorlatilag bárki számára elérhető.
Az ápolt bőr, a szép fogsor, az igényes megjelenés szintén.
Innentől már tényleg relatív, hogy arcberendezésed és a magasságod megfelelő-e vagy sem.
Gondolom, ahhoz nincs kedved, hogy zöldségen, csirkemellen, és ásványvizen élj, és napi 4 órát tölts mozgással, meg 1 órát szépségápolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!