Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez a mindenkinek más a szép dolog? Lehet hogy valakinek az egyes képen lévő férfi tetszik és a kettes képen lévő férfi nem, mert a szépség szubjektív?
2021. máj. 20. 09:26
41/41 anonim válasza:
10-es valaszoloval ertek egyet,nekem is pontosan ez jutott eszembe.
No vagyok amugy es nekem sem tetszik egyikuk kulseje sem. Nekem a kipattintott izmos test sem tetszik, a kover sem. A mackostol a tonusos szalkasig johet barmi ha jo ember az illeto es az arca is tetszik. Egyebkent engem kiraz a hideg az ilyen pozer kinyalt szepfiuktol, a termeszetesseget szeretem, illetve a normalis eletet, ami nem kirakat az instagramon, tiktokton.
Miert ennyire hihetetlen az ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!