Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy is van ez a mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez a mindenkinek más a szép dolog? Lehet hogy valakinek az egyes képen lévő férfi tetszik és a kettes képen lévő férfi nem, mert a szépség szubjektív?

Figyelt kérdés

1. [link]

2.

[link]

2021. máj. 20. 09:26
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
43%
Egyik sem az esetem, őszintén mondom. Ha már választani kell, az elsőben több férfiasságot látok. A második nekem túl nőies, és szerintem sok más nőnek. Ő inkább a meleg férfiaknak jön be.
2021. máj. 20. 11:36
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha az 1-es lefogyna, nekem is jobban bejönne, mint a 2-es. A 2-es túl bájgúnár, én a markánsabb férfiakat szeretem. Látom én is, hogy szép, de a szépség az bizonyos értelemben nőies tulajdonság, egy igazán jó pasira sose mondanám, hogy szép.
2021. máj. 20. 12:47
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Az egyes már lefogyott. 11-es válaszban a link róla.
2021. máj. 20. 13:12
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
A masodiktol ugyanugy undorodom.
2021. máj. 20. 13:35
 35/41 anonim ***** válasza:
5%

Aki ide kiírta, hogy neki nem tetszik a második, az vállalja azt is, annyiszor ezer forintot küld nekem ahánnyal több matche lesz a második pasinak társkeresőn, mint az elsőnek? 😄

Értem, és gratulálok hozzá, hagy egy konkrét pasi a felső 10%-ból nem tetszik, de akkor is vele fogsz elmenni randizni és nem átlag Jóskával. Nem az álmaid összehasonlítását kell venni a felső 10%-al, hanem az átlaghoz hasonlítani az igényeidet.

2021. máj. 20. 14:03
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
35: már miért vállalnám más nők véleményéért a sajátomat? Persze, hogy több matche lesz a másodiknak, mert ez a médiaízlés. Attól még nekem nem tetszik a kisugárzása. Vagy muszáj birkának lennem és ugyanolyan ízlésem legyen, mint a többségnek, mert nektek könnyebb a nőket egy halmazként kezelni?
2021. máj. 20. 14:07
 37/41 anonim ***** válasza:
89%

35, attól még, hogy nem tetszik a 2. még nem tagadom, hogy több "match"-e lenne, mint az elsőnek. Ahogy a 36-os írta, ez a médiaízlés. Attól még, hogy nekem ez nem jön be, még sok nőnek bejöhet. De a szépség pont ettől szubjektív, hogy nem jön be mindenkinek. Párom lehet, hogy egy match-et sem kapna társkeresőt, de ez meg engem nem izgat.

"Pasiként el nem tudtam volna képelni, hogy második kép bárkinek ne tetszen."

21-es, én menekülni tudnék ettől a tucahajtól és borostától. A szája meg nagyon nőies. Kép alapján ez a férfi inkább melegnek tűnik (semmi bajom a melegekkel). 25-ös által linkelt férfiak, na ők nagyságrendekkel férfiasabbak, sármosabbak.

2021. máj. 20. 14:20
 38/41 anonim ***** válasza:
Én egyiktől se nedvesedek be. :D A fenti Jonah Hill, jó színész, az alsó gondolom valami magyar. Látom, hogy nem ronda, de nem jön be.
2021. máj. 20. 15:04
 39/41 anonim ***** válasza:
76%
33-as, megnéztem a 11-est, egyértelmű, hogy nálam ő a nyerő, de anélkül a dzsungel nélkül az álla alatt. Egy szexi körszakáll jöhet, de télapósan nem szeretem.:) De ettől függetlenül tényleg a 11-es jön be jobban, azaz az 1-es pasi lefogyva.
2021. máj. 20. 15:21
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

imadom, amikor incelkek probaljak nagyokosan eltalalni a csunyagonoszfelszones nok izleset es kigooglizzak az elso tejfelesszaju bajgunart, aztan mint akik jol vegeztek dolgokat nagy buszken bedobjak a nepnek, hogy ‘na tessek, ez kell nektek!’.. kozben meg baromira nem.

ez kb olyan, mintha azt mondanam, hogy ez a no minden ferfinak bejon, pedig nyilvan nem...

[link]

2021. máj. 20. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!