Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez a mindenkinek más a szép dolog? Lehet hogy valakinek az egyes képen lévő férfi tetszik és a kettes képen lévő férfi nem, mert a szépség szubjektív?
Aki ide kiírta, hogy neki nem tetszik a második, az vállalja azt is, annyiszor ezer forintot küld nekem ahánnyal több matche lesz a második pasinak társkeresőn, mint az elsőnek? 😄
Értem, és gratulálok hozzá, hagy egy konkrét pasi a felső 10%-ból nem tetszik, de akkor is vele fogsz elmenni randizni és nem átlag Jóskával. Nem az álmaid összehasonlítását kell venni a felső 10%-al, hanem az átlaghoz hasonlítani az igényeidet.
35, attól még, hogy nem tetszik a 2. még nem tagadom, hogy több "match"-e lenne, mint az elsőnek. Ahogy a 36-os írta, ez a médiaízlés. Attól még, hogy nekem ez nem jön be, még sok nőnek bejöhet. De a szépség pont ettől szubjektív, hogy nem jön be mindenkinek. Párom lehet, hogy egy match-et sem kapna társkeresőt, de ez meg engem nem izgat.
"Pasiként el nem tudtam volna képelni, hogy második kép bárkinek ne tetszen."
21-es, én menekülni tudnék ettől a tucahajtól és borostától. A szája meg nagyon nőies. Kép alapján ez a férfi inkább melegnek tűnik (semmi bajom a melegekkel). 25-ös által linkelt férfiak, na ők nagyságrendekkel férfiasabbak, sármosabbak.
imadom, amikor incelkek probaljak nagyokosan eltalalni a csunyagonoszfelszones nok izleset es kigooglizzak az elso tejfelesszaju bajgunart, aztan mint akik jol vegeztek dolgokat nagy buszken bedobjak a nepnek, hogy ‘na tessek, ez kell nektek!’.. kozben meg baromira nem.
ez kb olyan, mintha azt mondanam, hogy ez a no minden ferfinak bejon, pedig nyilvan nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!