Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy is van ez a mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez a mindenkinek más a szép dolog? Lehet hogy valakinek az egyes képen lévő férfi tetszik és a kettes képen lévő férfi nem, mert a szépség szubjektív?

Figyelt kérdés

1. [link]

2.

[link]

2021. máj. 20. 09:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
2021. máj. 20. 09:44
 12/41 anonim ***** válasza:
30%

Emberek, a kérdésben arról van szó, hogy melyik szép külsőre. Ne keverjétek ide a személyiséget, mert a kérdés szempontjából nem releváns.

Szerintem a 2. nagyon helyes. Aki szerint nem, az gondolom sokkal jobb pasikkal jár😂Hiszen tudjuk, itt gyakorin mindenkinek félisten a pasija, még a kövéreknek is.

Ha megmutatod az utcán random 10 embernek ezt a két képet és megkérdezed, hogy melyik a szebb, nyilván 10-ből 10 a másodikat fogja mondani. Ugyanis az arcnak vannak olyan vonásai, amik egy férfit vagy egy nőt sokak által vonzóvá tesznek. Ilyen a szép bőr, a markáns áll, a szép haj, szem, egyenes orr, esetleg borosta. Nők esetében szintén a pisze orr, szimmetrikus arc, dús hosszú haj stb.

A szépség szubjektivitása abban áll, hogy ettől még vannak, akiknek inkább a karakteres orr tetszik, vagy a rövid haj, vagy tudomisén, micsoda. Tehát csak mert valaki általánosságban vonzó vagy épp nem vonzó, az nem jelenti azt, hogy mindenki így vélekedik róla.

2021. máj. 20. 09:49
 13/41 anonim ***** válasza:
96%

Igen, a szépség szubjektív.

Nekem pl. egyik férfi sem tetszik.

2021. máj. 20. 09:52
 14/41 anonim ***** válasza:
90%

#12 jó, hagyjuk a személyiséget. De ne mondd már, hogy az egész világnak olyan ízlése van, mint neked, és akinek a 2. képen lévő ember nem helyes, az hazudik. Engem pl. kiver a víz a mai divatb.zi tökéletesre fésült tömegfiúktól.

Egyik kép sem jön be.

2021. máj. 20. 10:01
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk Jonah Hillnek elég szép barátnője van az első kép ellenére. :D

[link]

2021. máj. 20. 10:04
 16/41 anonim ***** válasza:
63%

"Szerintem a 2. nagyon helyes. Aki szerint nem, az gondolom sokkal jobb pasikkal jár"

Szubjektíven igen, sokkal jobbakkal. Attól, hogy valaki objektíven helyes, muszáj tetszenie?

2021. máj. 20. 10:05
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

ne ertetlenkedj mar. nyilvan nem arrol van szo, hogy egy elhizott, csunya embert szebbenek talal xy, mint egy igenyes megjelnesut, akinek szabalyos, szep vonasai vannak. ne szelsosegkrol beszeljunk, hanem atlag emberekrol atlag kinezettel.

mondjuk egy egyszeru pelda, hogy megertsd: a baratnom isteniti a pasijat, hogy mennyire helyes, de nekem nem igazan jon be, persze nem csunya, de abszolut nem mozgat meg. de forditva is igaz: o mindig huzza a szajat azokra a pasikra, akikkel en osszejovok, pedig nekem meg nyilvan ok jonnek be.

a konkret kepekre visszaterve: nem arrol van szo, hogy az 1.-t valaki szebbenek fogja talalni, mint a 2.-at. DE ez siman megtortnhet, hogy mondjuk egy hasonloan nem vilagszepe no beleszeret az 1. ferfiba, mert megfogja a szemelyisege, humora, ingelligenciaja vagy akarmi es tudja, hogy ilyen pasi valo hozza es nem a 2. kepen szereplo modell fiuka. tehat meg ha latja is, hogy kulsore az eggyes nem egy szep darab, siman tud hozza vonzodni valamiert.

nem

tudom, mit kell ezen ertetlenkedni.

2021. máj. 20. 10:05
 18/41 anonim ***** válasza:
84%

A személyiség igenis számít!

Az egyik műszak főnöke mint pasi tök helyes lenne, sőt megkockáztatom a leghelyesebb a munkahelyen. De akkora vadbarom, hogy nincs az a nő aki kikezdene vele. Ha meglátjuk inkább megyünk az ellentétes írányba, mert annyira utáljuk. És mióta ismerjük, azóta nem ő a "legszebb" ott, mert nem tudsz elvonatkoztatni attól, hogy a sátán unokaöccse.

Ellenben van egy apukás targoncás srác, aki nyílt közvetlen, marhulós, és kedves segítőkész, akkora dioptriával a szemüvegén, hogy ilyet csak filmekben láttam még. És még is ő jelenleg a legnagyobb kujjon.

2021. máj. 20. 10:12
 19/41 anonim ***** válasza:
18%

18

Ezt nevezzük városi legendának.

2021. máj. 20. 10:20
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem jön be igazán, de vhogy nekem a 2. kisugárzása nagyon taszító - nem azt mondom, hogy rossz ember, és nem tudom megmagyarázni, miért, de nem. Az első az a típus, aki hozzám passzoló személyiséggel meg tudna szépülni a szememben (volt egy ilyen tanárom, nem ennyire kövér, de azért pohos, mellette kopaszodó, foghíjas, karvalyorrú, alacsony... és mellette olyan dumája volt, hogy minden csaj 2. kicsit belezúgott).
2021. máj. 20. 10:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!