Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a "szép vagy? " jellegű kérdéseknek, ha a szépség mindenki számára szubjektív?
Mi értelme ilyet kérdező a nőktől neten?
Ha azt válaszolja, hogy igen, általában kép után már csak azért sincsenek elájulva a férfiak az illető hölgytől, mondván, hogy beképzelt és csúnya....akkor meg minek?
Én is tapasztaltam ezt. A kis szende lány sír, hogy jaj ő nem olyan szép, azt vigasztalják, ó, dehogynem! A legtöbb férfi ilyet keres, stb. Aki azt mondja, nem néz ki rosszul, saját megítélése szerint szép, arra simán odamondják, hogy hát, nekem aztán nem vagy az esetem.
Nem mellesleg igen, a szépség igen szubjektív. Férfiak terén is. Pl. nekem nem jön be a barátnőm barátja, neki nem jön be az én barátom. De attól még, hogy pl. nem tudnék rá úgy tekinteni, látom, hogy esztétikus a feje meg minden. Szóval attól még hogy valaki nem jön be, még nem feltétlenül néz ki rosszul. És ez csak az én véleményem.
Van amúgy 1 aranyszabály, ajánlom mindenki figyelmébe:
1.) Minden ember valaki szerint ronda. Nincs az a Hollywoodi szépség/sárm, akit minden ember vonzónak talál, mindenki ronda valakik szerint. Én is. Te is.
2.) Nincs az az ember, aki mindenki szerint ronda. Még a "csúnya" emberek is tetszenek valakiknek.
Szóval, csak az arányok változnak, hogy ki hány embernek tetszik, hánynak nem, de akkor is mindenki tetszik néhány embernek a 8 milliárból, és mindenki ronda néhány ember szerint.
5# Ez jó lenne, de én azt tapasztalom, de. Lerondázzák. Pl. Palvin Barbit, sztem szép, női szemmel mondom. De rengeteg ember szerint:
- átlagos
- rideg
- csúnya
- ronda
- nőismerősei ¾-e szebb
Közben meg minden kontinensen ünnepelt, világhírű, sikert sikerre halmozó szupermodell, aki pompás karriert futott be és rengeteg rajongója akad, akik szerint elképesztően szép, és irigylik az arcát.
#6: "De rengeteg ember szerint:
- átlagos
- rideg
- csúnya
- ronda
- nőismerősei ¾-e szebb"
Jajj, ne légy már ilyen naiv. Ezen emberek 99,8%-a mérhetetlenül irigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!