Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár nélkül van értelme az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár nélkül van értelme az életnek? 32/F

Figyelt kérdés
magányos vagyok, szeretnék egy formás kis cuki szexi barinőt

2018. ápr. 12. 23:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Akkor keressél magadnak.
2018. ápr. 12. 23:12
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy csak az adna értelmet az életnek, hogy valaki párkapcsolatban él. Ha egyedül is tudsz elégedett lenni és felszabadult, nem fogod ezt érezni, mert sok minden mással is lefoglalnád magad.
2018. ápr. 12. 23:16
 3/13 anonim ***** válasza:
25%

De ragaszkodj görcsösen ehhez a gondolathoz, hogy neked kell egy barátnő, csak éld az életed, ne zárkózz be a 4 fal közé, és rád talál valahol a szerelem.

“Csak azt veszítheted el, amihez ragaszkodsz. Engedd el, és a tiéd lesz örökre“

2018. ápr. 12. 23:18
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
Formás, cuki, szexi? Te mit tudsz nyújtani? Szerintem semmit mert akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést.
2018. ápr. 12. 23:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Szegény már napok óta tesz fel ilyen kérdéseket ne bántsátok.
2018. ápr. 12. 23:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Nincs értelme, igazad van.
2018. ápr. 12. 23:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Felfogás kérdése, nekem pl nem hiányzik. A munka egyébként is kiba....t sok időt elvesz tőlem.

30 F

2018. ápr. 13. 00:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem olvasgasd a "megcsalás" rovatot egy kicsit és kapsz a kérdésedre választ :-)

Amúgy van pozitív oldala és negatív oldala is, akinek még sohasem volt párkapcsolata az hajlamos csak a pozitívat meglátni a "mindennapokba" nem lát bele....a mindennapok is jók de több év után vannak nehézségek illetve folyamatosan vannak és azokat meg kell oldani, úgymond helyt kell állni.....kezdetben rengeteg szex és felhőtlenség, de aztán befigyelnek a kötelezettségek is ezeket soha ne felejtsd el!

Nagyon szép hogy Jancsi és Juliska kézen fogva sétálgat a verőfényes vasárnap délután a Margitszigeten és csókolóznak...te ezt látod és irigyled a Jancsit :-)

2018. ápr. 13. 08:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Már hogyne lenne értelme. Az az életed értelme, amit te adsz neki. Nekem például nincs egyetlen olyan célom vagy vágyam az életben, ami párkapcsolatokhoz fűződne, annyi minden más, legalább ugyanolyan fontos (bár általában fontosabb) dolog létezik a világon számomra.
2018. ápr. 13. 10:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ha embernek tkeintenéd a nőket nem "formás kis cuki barinőnek" akik azért kellenek mert maghányos vagy, akkor több esélyed lenne. Ilyen szinten inkább egy kutyát vegyél.
2018. ápr. 13. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!