Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, hogyan tovább? Mi értelme az életnek?
Nekem 2 hónap alatt elmúlt, már 2 éve jól megvagyok egyedül is. Nálad is el fog.
30/f
Ez minden ember életében eljön egyszer.
Van, aki depressziós lesz, van aki túlteszi magát, de egy biztos. Örök tüske marad benned :(
Ezt csak most érzed így, én is hasonlóan éreztem, amikor egy csaj kidobott. Ma már azonban tudom, hogy vannak nála, szebb és értelmesebb nők is, ma már nem kéne.
A lényeg az, hogy NE foglalkozz vele, tüntess el minden vele kapcsolatos dolgot, ha az fájdalmas. Idővel majd elmúlnak az érzések, és nem fog érdekelni az illető.
Nem hogy te, még mások sem tudják.
Sztem az az értelme, h fizesd a tb-t, adózz, áfázz, aztán nyugdijas korodra éhen halj.
Ne aggódj, ennél csak jobb lesz. Most padlón vagy, szét vagy szedve darabjaidra, de össze fogod rakni újra hidd el.
Van hobbid? Foglalkozz vele, mélyedj bele. Írtad hogy sportolsz. Ez jó dolog, folytasd, ne hagyd abba!
Hasonló helyzetben ez nekem is sokat segített.
Hallgass zenét sokat, amiket szeretsz.
Építsd újra a régi baráti kapcsolatokat, vagy szerezz újakat, akár a hobbid által!
Öltözködj jobban, mint eddig, adj magadra, ez is ad majd tartást.
Meglátod, ha tudatosan figyelsz ezekre, egyre jobb kedved lesz, aztán ha elég jó állapotban leszel lelkileg, még egy új, szebb kapcsolatot is be fogsz vonzani!!!!
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!