Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életnek semmi értelme?

Figyelt kérdés
Ha lenne is barátnőm csak egy időre felejteném el ezt a tényt.
2016. okt. 26. 19:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki a saját életét úgy alakítja, ahogy akarja, a felelősség is az övé.

Ha számodra az életnek semmi értelme, arról is CSAK TE TEHETSZ!

pl. nincsenek céljaid, nincs miért küzdenek, sz..r az egészre..stb..

Számomra az élet csodaszép, vannak benne nehézségek, de hát ez az élet része.

2016. okt. 26. 19:27
 2/17 A kérdező kommentje:
#1 Számomra is csoda, és nem a nehézségek miatt mondom ezt. Hiába vannak jó dolgok is benne, én már azokat sem várom, mindennek vége egyszer és utólag senkit nem érdekel. Igazából már engem sem érdekel hogy mennyire vagyok boldog, nem számít. De azért sajnálom.
2016. okt. 26. 19:29
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

De igen!

42

(de ez köztudott)

2016. okt. 26. 19:33
 4/17 anonim ***** válasza:

kérdező, te egy életunt, megkeseredett, pesszimista, negatív személy vagy!

kezdj önismerettel foglalkozni, nyiss a világ felé és lásd pozitívan az életet

2016. okt. 26. 19:33
 5/17 A kérdező kommentje:
Szívből utálom a drogokat, a kábítószereket, most mégis úgy érzem hogy az lenne a legjobb ha sorban mindent végigpróbálnék és lesz ami lesz. Mert a való életben is a szerelem a legnagyobb kábítószer (a különböző vegyületek természetes termelődése a szervezetben), az elvonási tünetek ellen nem tudok semmit tenni, ebbe fogok belehalni úgyis. Mi a fszomat csináljak magammal már elegem van.
2016. okt. 26. 19:36
 6/17 anonim ***** válasza:
Időnként én is így gondolom, de akkor is tisztában vagyok azzal, hogy ez nettó hülyeség.
2016. okt. 26. 19:36
 7/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy nem tudok vallásos lenni, és letudni az élet értelme dolgot ennyivel, legalább a Földön boldogan élnék.
2016. okt. 26. 19:38
 8/17 anonim ***** válasza:

te pszichikai eset vagy, kezeltesd magad kérdező!

a drogba bele fogsz pusztulni, pl. lefogysz 50 kg alá is, minden pénzed erre fog elmenni, lehet, hogy meg fognak késelni mert nem tejelsz a beszállítónak..stb.

csodás jövő elé fogsz nézni, de hajrá, legalább egy életképtelennel kevesebb lesz ebben az országban, és legalább nem lesz tőled gyerek.

2016. okt. 26. 19:41
 9/17 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Ezzel a darkos, halálvágyas tini cuccal nem húznál át a megfelelő topicba, ami a tini párkapcsolatok néven fut?

Itt a felnőtt kérdések vannak, nem az ilyen nyafogások

2016. okt. 26. 19:42
 10/17 anonim ***** válasza:

De, az élet értelme, hogy jól érezzük magunkat.

Van aki családban, van aki társaságában, van aki egyedül, van aki jól bekajálva, van aki bepiálva, stb., érzi jól magát.

Te?

2016. okt. 26. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!