Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak olyan nő szűz (szexuálisan) 20 év felett, aki vallásos/aszexuális/csúnya/kövér? Más opció nincs...?

Horoszkóp szerint is lehet szűz!
:)

Konzervatív szülők!
Egyik volt barátnőmnek tiltották a szexet a tanulás miatt!

hagyjuk mar ezt a bromsagot. sokaknak gimiben egyszeruen nem a b.aszas az elso, ennyi. azert a 20 ev egyaltalan nem olya oreg, hogy huldezni kelljen rajta, hogy miert szuz meg az illeto.
27-28 felett mar tenyleg kezd fura lenni, de az TELJESEN NORMALIS, ha pl. egy 22 eves lany meg szuz. szerintem nagyon beteg a mai vilag, hogy mindenki el van ajulva, ha 18 eves korara szuz marad valaki.
en pl. 24 voltam, mikor elvesztettem. se csunya nem vagyok, se kover, se vallasos, se visszahuzodo vagy csendes. egyszeruen addig nem talaltam megfelelo ferfit, akivel lefekudnek.
kisvarosi gimibe jartam, eleg belterjes kozeg volt, egyszeruen nem volt egyetlen nekem valo srac sem. igen, valogatos vagyok, de nem viszketett a pi.nam 16 evesem, hogy mindenkepp lefekudjek az elso kozepszeru csavoval, aki megkornyekez. nyilvan lett volna ra rengeteg alkalmam, de nem volt megfelelo a szemely.
aztan pedig olyanszakra mentem egyetmre, hol 95%-ban lanyon voltak.
nekem az online tarskereso jott csak be egyedul, az elet nem nagyon sodort ossze hozzam passzolo sracokkal. 2 masik baratnom is hasonlo helyztben volt, 25 korul vesztettek el, mindketten szep, vekony, csinos, jofej, tarsasagi eltet elo lanyok.
mi gimiben inkabb tanultunk, eltuk az eletunk, baratkoztunk, nem az volt az elso, h mindenkeppen megdugassuk magunk valakivel. igen, kicsit keson erok vagyunk, ez lehet, de nem
kell mindenaron OKOT keresni arra, ha valaki 20 felett is szuz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!