Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden fiút egyformának látok? Nincs esetem, nem érdekel, hogy jóképű-e valaki, nekem tök egyformán néz ki mindegyikük, mintha nem létezne szép meg csúnya, miért van ez?
Persze van olyan, hogy egy srác külsejére felkapom a fejem, (ez is nagyon nagyon ritka dolog), de rögtön rá is jövök, hogy valójában csak az összkép az ami tetszik, az arca ugyanolyan mint az összes többi fiúé, na értitek. Szóval ebben a korban kétféle embernek kéne léteznie számomra, a jóképűeknek és a nem jóképűeknek, ehhez képest egyáltalán nem érdekel, hogy hogy néz ki, nincs esetem, mindenkit olyan egyformának látok, nincs olyan nekem, hogy szép vagy csúnya. Valahogy nem jön be a külső, vagyis teljesen hidegen hagy. Volt olyan, hogy mentünk az utcán pár barátnőmmel és folyton mutogatták, hogy azt a pasit nézd, de helyes! Én pedig mentem mellettük és próbáltam úgy tenni mintha nagyon vonzónak és jóképűnek találnám, de valójában semmi különbséget nem láttam egy átlagos járókelő és az állítólagos jóképű pasi között.
Egy barátnőmnek elmondtam és elkezdte, hogy biztosan leszbikus vagyok, vagy aszexuális, de én nem hiszem, volt már kapcsolatom, és nagyon is vágytam a srácra, jó volt vele csókolózni, (persze nem feküdtünk le, még csak 15 voltam), de vele is ugyanez volt, nem érdekelt hogy néz ki, teljesen hidegen hagyott, ugyanolyan arca volt mint bárki másnak, és egyáltalán nem a látványa indított be, hanem az érintése, a tudat, hogy ő ő, hogy ő érint meg stb. Ez rosszul hangzik, mintha nem szerettem volna és nem lett volna különleges, de ez nem igaz, csak a külső nem különleges számomra egyáltalán, nem vált ki belőlem semmit, hiába szeretek valakit.
Miért vagyok ilyen? Mi van velem, ez nem normális?!! Mit tudnék tenni ez ellen? Van más is ezzel így, vagy valami komoly baj van velem?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!