Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya/nem túl jóképű arcot lehet jó
testtel kompenzálni?
Akkor azt akarod, hogy a testedért szeressenek? Egyébként meg mindenkinek más számít jó testnek.
2015. szept. 29. 19:50
Én is sokáig nem voltam megelégedve az arcommal, mert ilyen babaképű csávó vagyok, ami nagyon nem férfias, szinte alig vettek észre a lányok is, mondjuk ilyenkor eléggé hanyagoltam is magam, mikor elkezdtem más szemszögből nézni a dolgot, hogy a lényeg hogy nekem tetszen, és egyre jobban tetszett is, akkor meg egyből döglöttek a lányok értem.. Szerintem ha elkezded értékelni az arcod akkor mások is fogják tudni értékelni.. Mármint szerintem ez olyasmi egy kicsit mint az önbizalom, ha bízol magadban hogy jó vagy, akkor azt észre fogják venni, és a jó meg vonzza a nőket:D
2015. szept. 29. 19:57
3/18 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem azért hogy ilyen fejjel kedvelnének!
Ismerek olyan csávókat, olyan nőkkel hogy el nem hinnéd:D Nem azért jöttek össze velük ahogy kinéznek.:D Másra kell rágyúrni, olyan dolgokra amiken lehet változtatni, nem leragadni olyan dolgokon amiken nem, vagy csak kis mértékben..:D Próbáld belőni a séród jól, vagy nyírd le kopaszra ami jól áll, a haj is sokat számít a fejrészen.. Sőőőt szerintem az számít a legtöbbet
2015. szept. 29. 20:41
Anyám mindig azt mondta, hogy mivel ő megőrült fiatal korában az izmos csávókért(még akkor aki izmos volt nem csak a lyukra ment, mint most) csak a testüket nézte, és utána a fejüket. nem érdekelte ha vödör kéne a srác fejére, ha izmos volt kedves, aranyos akkor megfelelő pár volt.
Én már kicsit másképp látom a helyzetet, de sok ilyen nő van még aki csak a testre megy, még a stílus sem érdekli semmi, egy kockás hasért eladná magáról a gatyát.
Szóval igen, tudod kompenzálni!
2015. szept. 29. 21:53
igen
főleg azért, mert a sport megszépít, egészségessé tesz.
Viszont az a páváskodás nem szép és nem izgató
2015. szept. 30. 14:44
7/18 A kérdező kommentje:
Ne terminátorra gondoljatok, inkább olyan szálkás, vagy mint Rocky 3
Szerzintem kifejezetten rossz ha valaki csúnya és ki van gyúrva.
Fiú vagyok, de suliban látok pár olyan fiút aki nem a legszebb és ki van gyúrva...
Az egyik nem szimpatikus fejű alacsony vékony kigyúrt gyerek és nagyon "gáz" szerintem.
2015. okt. 1. 15:50
A csúnyát semmi sem kompenzálja a méretes bankszámla és a Lamborghini Aventador LP750-4 kivételével. De az LP700-at felejtsd el, az már régi. :)
2015. okt. 1. 23:46
10/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettő fiú kivételével majdnem mindenki igent mondott!
Kapcsolódó kérdések: