Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya/nem túl jóképű arcot lehet jó testtel kompenzálni?
Figyelt kérdés
Ha valakinek az arca nem túl jóképű, viszont izmos, szép teste van, az szerintetek kompenzálja ?2015. szept. 29. 19:48
11/18 anonim válasza:
szerintem akik nem értenek egyet, azok nem tudják milyen csúnyának lenni. :/ én tudom milyen, és ilyenkor az ember a lehető legtöbbet próbálja meg kihozni magából, és ez így van jól, hiszen ha dolgozni kell, akkor dolgozni kell azért, hogy jobban együtt tudjunk élni azzal akik vagyunk :)
12/18 anonim válasza:
Én is csúnyának tartottam magam, és mások is annak tartottak, nagyon lekezelőek voltak velem a lányok, aztán egyszer elkezdtem foglalkozni magammal, vettem pár feltűnő ruhát(nem drágák csak jól néznek ki), megcsináltam normálisra a hajam(nem "pávás"), lepucoltam a cipőmet, olyan mintha új lenne(cipőb*zik a nők, ez nem kérdés), elkezdtem edzeni, futni, + parfüm, fogamat is rendesen ápolom, és láss csodát, oda meg vissza vannak értem, sokan rám is mosolyognak, azok akik eddig észre sem vettek csábosan néznek rám, és zavarba jönnek a társaságomba.. Belül nagyobb változások mentek bennem végbe ez tény, szóval magabiztosabb is lettem.. De én azt mondom, hogy hatalmas nagy különbség elcsábítani egy csajt, illetve felszedni.. Ahhoz több kell mint külső megjelenés.. Csak kezdj el foglalkozni a külsőddel, és addig alakítsd, amíg nem tetszik az magadnak.. Ha neked tetszik másnak is fog.. Hamar meg fogod találni a stílusod.. Viszont a belső dolgokra sokkalta érdemesebb erősen rágyúrni mint a külsőre..
13/18 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2015. okt. 5. 20:06
14/18 anonim válasza:
#12 De te gondolom helyes és magas vagy.
Én akármit csinálok, akárhogy öltözöm nem néznek meg a lányok. :(
15/18 A kérdező kommentje:
Ezért is mondom a gyúrást, mert ha már a fejet ne, a testet széppé teszi!!
2015. okt. 5. 21:47
16/18 anonim válasza:
A cipőt nem a lányok miatt vakarjuk ki néha a ganéjból...
17/18 anonim válasza:
12-es vagyok, az a helyzet, hogy nem vagyok túlzottan magas 170 körül, viszont helyesnek tényleg annak tartanak, DE ehhez is rengeteg mindent meg kell tenni.. Először is mosolyogj sokat, legyél kedves az emberekkel, inkább őket helyezd a középpontban, de azért mondd ki a véleményed és ha látják a lányok, hogy rendes vagy, vicces vagy, olyan aki mindig pozitív, akire jó érzés ránézni, aki foglalkozik azokkal akikkel beszél és erőt lehet nyerni belőle, akkor gyakrabban fogod ezt az elismerést kivívni a lányoknál.. A másik dolog pedig a nagyon feltűnősködés, ami azt takarja, hogy akárhogy is nézel ki jól elszórakoztatod az egész osztályt pl, ha a középpontban vagy, és nagyon magabiztos vagy, ez is egy járható út.. Egyszóval, belső dolgokkal is hatással vagy a külső dolgaidra, tehát ha szomorú vagy, akkor kevésbé fognak helyesnek tartani, ha pozitív vagy, vidám, gyakran mosolyogsz, látják hogy van benned élet, akkor helyesebbnek fognak tartani
18/18 anonim válasza:
Jó testtel és főleg jó belső tulajdonsábokkal !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!