Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jóképű, nem vagyok kigyúrt, sose lesz barátnőm?
Én pont a vékony sráccokat bírom.
Nem kell hogy kigyúrt legyen csak legyen jó személyisége és még nem is momdom hogy ő legyen a világ szépe.
Egyébként is a jó egy relatív fogalom főleg kinézet terén. Kinek mi tetszik és mihez vagy kihez képest nézel ki jól.
Kis önbizalom akaraterő és elszántság. Biztosan lesz neoed is barátnőd
2 éve folyamatosan próbálkozom ismerős lányoknál, évfolyamtársaknál, próbálkozom random ismeretlen lányokkal is DE SOSE JÖN ÖSSZE
Sőt még van aki LE IS RONDÁZ
Pedig én próbálkozom kövéreknél és időseknél is
Nemcsak ezek számítanak, persze segít a jó külső. Van, aki a vékonyakat szereti (amúgy mindenki ki tudja gyúrni magát, hacsak nincs valami igen komoly betegsége), s a kigyúrtak is mondják, hogy igazából a fellépés számít, az önbizalom, maga az izom még nem automatikus csajmágnes, legalábbis a normális csajok felé nem... Ok, jó meg megnézik, de nem kell túlértékelni.
Örülj, hogy fiú vagy, kigyúrni szinte tuti, hogy ki tudod magad, a szépség pedig kevésbé fontos, mint a lányoknál.
Én is vékony és ronda vagyok.
Nem tudom hány éves vagy, de 18 éves korod után legálisan prostizhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!