Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják itt sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják itt sokan azt, hogy aki kigyúrt, jóképű, pénzes azok minden nőnek az esetei, mintha istenek lennének?

Figyelt kérdés

Mintha az emberek robot módjára működnének, hogy megvannak ezek a menő pontok, hogy izmos, karakteres arcú, gazdag cégvezető meg van egy menő bwmje vagy audija, akkor már az összes nő a lábuk előtt hever. Azt látom itt, mikor a kérdéseket olvasom, hogy ha van két ember aki hajt egy lányra az egyik olyan akit fentebb leírtam, a másik egy teljesen átlagos pasi, akkor szerintük minden esetben az elsőt választja. De mi van akkor, ha az elsőbe nem tudna beleszeretni, nem is az esete, de a másodikba beleszeret, aki nem sportos, nem a legjobb képűbb és nem leggazdagabb.

Én csak azért kérdezem ezt, mert annyi ilyet látok mikor a kérdéseket olvasom, hogy mintha istenek lennének azok a férfi típusok akiket leírtam. Mintha nem léteznének emberi erkölcsök, mint szeretet, tisztelet, odaadás, udvariasság stb. Tudom, hogy sok embernek az erősebb kutya b...ik a legfőbb életfilozófiája, de szerintem nem ilyen egyszerű ez a világ. :D

2017. jún. 27. 21:51
1 2
 1/20 Lazy Lover ***** válasza:
66%
Mert ezek soha nem panaszkodnak nő hiányra
2017. jún. 27. 21:54
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Mert az,amit írsz olyan nem létezik a Való életben sajnos,a kegyetlen valóságban nincsen ilyen.A nők ilyenek,úgyis a legjóképűbbek után futnak,a többi meg levegő...
2017. jún. 27. 21:55
 3/20 anonim ***** válasza:
46%
Az en baratomra nem igaz egyik sem, kiveve hogy jokepu, de nincsenek milliardjai, jelenleg nem cegvezeto (igaz meg barmi lehet :D) stb, de nem hagynam ott egy ilyen emberert. Akik ilyeneket irkalnak, azok jellemzoen ki se mozdulnak a lakasbol xd
2017. jún. 27. 21:55
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
Meg egyébként is hogyan szerethetne bele egy nő,egy nem jóképű férfiba,mikor kizárólag a jóképűeknek adnak esélyt egyáltalán?...
2017. jún. 27. 21:56
 5/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom. Tény és való, hogy a izmos, jóképű, tehetős, cégvezető típusú emberkék nem nagyon kellenek a nőknek, míg a teljes átlagos, nem túl jóképű, nem sportos férfiak igen és egy nő többnyire őket fogja választani az első helyett.

Itt a vége, fuss el véle.

2017. jún. 27. 21:58
 6/20 A legrosszabb ***** válasza:
74%
Na, megint kezdődik az "átlagos pasinak is pont annyi esélye van, mint a kigyúrt, jóképű, pénzes, népszerű férfinak" című hazugságshow.
2017. jún. 27. 22:15
 7/20 anonim ***** válasza:
38%
A szerencsétlen pasik megalkották maguknak a fentebb leírt férfitípust, amit nyilván nem lehet felülmúlni, mert mindenben tökéletes. Ezzel lehet takarózni, hogy "nincs nőm mert csúnya, alacsony, csóró, vékony, kövér stb. vagyok, a bmw-s modellkülsejű vezérigazgatók lenyúlnak előlem mindenkit". Azt amúgy vágja mindenki, hogy a nők nagy része szerintem még nem is látott életében ilyen férfit, nemhogy ilyenekből állna az ismerettségi köre, akik közül válogathat? Szerintem akik kiírják ide a valóságtól erősen elrugaszkodott kérdéseiket, azok annyira bele vannak merülve az önsajnálatba, hogy utcára se nagyon járnak, hogy lássák, mi is a valóság.
2017. jún. 27. 22:18
 8/20 A kérdező kommentje:
#7 Igen és nincs önismeretük a világképük egyszerű, mint a százas szög. Mikor unalmamban feljövök és olvasom a kérdéseket szinte mindig látok ilyeneket. Azt javasolnám nekik, hogy nem ártana egy kicsit művelődniük.
2017. jún. 27. 22:34
 9/20 anonim ***** válasza:
72%

unalmasak ezek a kérdések, meg a válaszok is.

a valóságtartalma mind a kettőnek olyan távol áll egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől.

mindenki leírja "az igazát", aztán próbálja belemagyarázni a másiknak az agyába, hogy idióta amiért nem fogadja el, MERT AZ AZ IGAZSÁG AMIT Ő ÁLLÍT!!4444!!4!

2017. jún. 27. 22:40
 10/20 anonim ***** válasza:
83%
Miért számít az, hogy ki mit gondol addig, amíg az nincs közvetlen vagy közvetett hatással az életedre?
2017. jún. 27. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!