Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják itt sokan azt, hogy aki kigyúrt, jóképű, pénzes azok minden nőnek az esetei, mintha istenek lennének?
Mintha az emberek robot módjára működnének, hogy megvannak ezek a menő pontok, hogy izmos, karakteres arcú, gazdag cégvezető meg van egy menő bwmje vagy audija, akkor már az összes nő a lábuk előtt hever. Azt látom itt, mikor a kérdéseket olvasom, hogy ha van két ember aki hajt egy lányra az egyik olyan akit fentebb leírtam, a másik egy teljesen átlagos pasi, akkor szerintük minden esetben az elsőt választja. De mi van akkor, ha az elsőbe nem tudna beleszeretni, nem is az esete, de a másodikba beleszeret, aki nem sportos, nem a legjobb képűbb és nem leggazdagabb.
Én csak azért kérdezem ezt, mert annyi ilyet látok mikor a kérdéseket olvasom, hogy mintha istenek lennének azok a férfi típusok akiket leírtam. Mintha nem léteznének emberi erkölcsök, mint szeretet, tisztelet, odaadás, udvariasság stb. Tudom, hogy sok embernek az erősebb kutya b...ik a legfőbb életfilozófiája, de szerintem nem ilyen egyszerű ez a világ. :D
Nem azt írják, Kérdező, hogy ők minden nőnek bejönnének, hanem azt, hogy a legtöbbnek. Ez speciel igaz is.
Nézz meg egy kigyúrt, jóképű, pénzes fazont, valamint hogy milyen nők vannak körülötte (függetlenül attól, emberileg mennyire rendes, normális, vagy épp ostoba és gonosz). Tehát lehet pénzzel és jó külsővel csajozni? Igen, lehet. Bele fog szeretni a lány az illetőbe? Nagy valószínűséggel nem, de ne nem is ez a kérdés.
Nem véletlen jelentek meg ilyen oldalak, mint például a puncs.hu, ahol a lánykák sugar daddyt kereshetnek maguknak teljesen legálisan. Nyilván nem szeretnek bele majd a 60 éves öregemberbe, de a pénz az manapság felülírja az érzelmeket, ugye.
Erről javarészt a mai közfelfogás, mosléktársadalom is nagyban tehet. Orrba-szájba azt sulykolja az emberekbe, hogy nézz ki jól, legyél csiliomos, minél több a pénzed, minél több a nőd, annál jobb, menőbb ember vagy, legyél korrupt, taposs el mindenkit az utadban, csak te te és te, a többi ember le van magasról szarva, használd ki akit lehet, legyél gátlástalan, mohó, kapzsi, mert ez neked jár stb. Ismerős, ugye? Az erkölcs, intelligencia és empátia pedig üldözendő, irtandó negatív tulajdonságok lettek.
Magyarország, én így szeretlek!!!!!
#11 ez a nyugatra sokkal inkább jellemző, hisz nyugatról ömlik be hozzánk a sok trágyalé a média segítségével, az emberek meg azt majmolják ezerrel.
nem Mo. a hibás ebben, hanem kizárólag azok az emberek, akik ezt a hamis mintát erőltetik ránk, fogyasztókra.
mert pl. ami az USA-ból jön, az csakis menő és trendi lehet.
A férfiak nagy részének is bejön egy fiatal, gazellatestű, szép arcú, hosszú, dús hajú nő, mégsem feltétlenül ilyen nőt fog választani magának társául.
+ más az ideál és más a valóság, attól hogy sokaknak tetszik egy Ferrari, a többségnek nem ilyen autója lesz és ez nem feltétlenül megalkuvás.
A válasz egyszerű.
A szép nőknek ilyen pasi kell!
A férfiak meg odavannak a szép külsejű nőkért, a rondák, és az átlagosok is, csak hát ők nem kaphatják meg őket soha, mivel rendelkeznek azokkal a dolgokkal, amiket felsoroltál a kérdésedben.
Hát, ezért gondolják ezt!
#14, ha viszont jóképűek és gazdagok lennének, akkor volna barátnőjük. Tehát az állításom teljesen megállja a helyét.
Abban igazad van, hogy egy jó részük nem erkölcsös, empatikus, és szerintem irdatlanul sok szaralak van köztük. A gond az, hogyha egy jóképű és gazdag fószerről derül ki, hogy esetleg lusta, hűtleg, netán gonosz vagy pszichopata, neki el van mindez nézve, mert a mai mosléktársadalomban a pénz felülír mindent.
És ki nézi el szerinted? Legfeljebb egy réteg, de az itt vernyákolók csak őket látják, a normális, átlagos életet folytatókat észre sem veszik.
Csakhogy ti az "átlag" nőknek sem kelletek, pont az említettek miatt, hogy nem vagytok se okosak, se kedvesek.
Az nézi el, akinek érdekében áll. Ha átlagpasas lép félre, akkor fúj megkövezni, ha meg a sportkocsis übermacsó, neki megbocsájtjuk ugye, mert ha egy kulcs minden zárat nyit, az ugyebár mesterkulcs...
Ha senki nem nézné el nekik, most nem lenne ennyire pozitív a társadalmi megítélésük a szebbik nem körében. Márpedig az. Lepontozni pedig én is tudok, rögtön be is mutatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!