Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jóképű, nem vagyok kigyúrt, sose lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
Előnytelen külsejűnek születtem, a fejemre rossz ránézni habár nagyon ápolom meg figyelek hogy hogy nézzen ki. Eddzeni meg rég eddzek de mivel vékony vagyok sose leszek szép, kigyúrt. Tudom hogy sose lenne tőlem senki boldog ha megkaphatna, sose kellenék senkinek. Mit tehetnék? :(2017. júl. 26. 22:57
21/25 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy te nem tudod saját magadat elfogadni.
22/25 Horáciusz száncsez válasza:
Édesanyám mindíg azt mondta h a legszebb ferfi az aki ad magára
Szerintem csak varnod kell
Ne eröltesd
De azért tegyéls is valamit
Pl kezd el beszélgetni lányokkal
23/25 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat foglalkozom azzal hogy jól nézzek ki, de így is visszautasítanak, van aki le is rondáz :(
2017. aug. 5. 01:20
24/25 anonim válasza:
Engem is...... Kérdező... Ne dőlj be a sok válaszolóknak.. Fogadni mernék arra, hogy itt a válaszolók 99%-ka lány, akik azt hiszik, hogy majd csak egyszer lesz valakink, de ismerkedéskor mg élből visszautasítanának még ők is.. Hagyjuk már, hogy "Majd csak lesz valakid..." Mégis mikor?..... Itt sem írtak még, hogy megismernének, pedig többször írták már, hogy nem számít náluk a külső... De akkor bizonyítsák....
25/25 anonim válasza:
Tessék szépen kimenni és ismeriedni és hagyni ezt a hülységet, hogy "jaaj nem vagyok szép meg minden". A belső kisugárzás ezerszer fontosabb és rólad leordít, hogy nincs önbizalmad.
Tessék bátran szembenézni azzal a lehetősségel, hogy ha vkit leszólítasz, lehet visszautasít, de ez ne zavarjon, te csak érezd jól magad és próbálkozz tovább.
Nincs tétje.
Aki meg elutasít annyit is ér. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!