Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jóképű, nem vagyok kigyúrt, sose lesz barátnőm?
Ne depizz. :D Régen én is csúnyának hittem magam, aztán rájöttem, hogy csak bizonyos rétegek számára vagyok az, a plázacicáknak a kondisok/páwák jönnek be, az emosoknak a scenek, a rockereknek a hosszú hajú fiúk, a motorosoknak a nagydarabok, a metálosoknak a szakállasok, persze ez általánosítás, de értsd a lényegét, találd ki, hogy kinek akarsz megfelelni magad után.
Ohh és... azt nem hiszem, hogy régóta edzenél, és nem látszik meg... szerintem csak nagyon rosszul csinálod, vagy 1 hónap után azt mondod, hogy "ez meg sem látszik, inkább abbahagyom"... készíts magadnak evés/edzéstervet, és kapkodod majd magadra az izmot meglátod. :) Lesz barátnőd, csak ne fásulj be, az az egyetlen dolog, amire semelyik nő sem bukik. ;)
Nem nyavajgok, ez az igazság
Sose lesz aki örülne nekem
Kedves kérdező!
Szerintem ezen teljesen fölösleges agyalnod!
Minden csajnak más-más pasi jön be.
Van akik a kopaszokat szeretik, van aki a kigyúrtakat és van olyan is aki a véknyabbakat.
Az hogy melyik csoportból van több ne izgasson, mert aki nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy, azzal nincs dolgod. ;)
Csak add önmagad és találni fogsz egy hozzád illő csajszit.;)
Amit tehetsz, az pedig, hogy jól érzed magad. :)
Csinálj olyasmiket, amiket szeretsz, amikben feltöltődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!