Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok jóképű, nem vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok jóképű, nem vagyok kigyúrt, sose lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Előnytelen külsejűnek születtem, a fejemre rossz ránézni habár nagyon ápolom meg figyelek hogy hogy nézzen ki. Eddzeni meg rég eddzek de mivel vékony vagyok sose leszek szép, kigyúrt. Tudom hogy sose lenne tőlem senki boldog ha megkaphatna, sose kellenék senkinek. Mit tehetnék? :(

2017. júl. 26. 22:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ne depizz. :D Régen én is csúnyának hittem magam, aztán rájöttem, hogy csak bizonyos rétegek számára vagyok az, a plázacicáknak a kondisok/páwák jönnek be, az emosoknak a scenek, a rockereknek a hosszú hajú fiúk, a motorosoknak a nagydarabok, a metálosoknak a szakállasok, persze ez általánosítás, de értsd a lényegét, találd ki, hogy kinek akarsz megfelelni magad után.

Ohh és... azt nem hiszem, hogy régóta edzenél, és nem látszik meg... szerintem csak nagyon rosszul csinálod, vagy 1 hónap után azt mondod, hogy "ez meg sem látszik, inkább abbahagyom"... készíts magadnak evés/edzéstervet, és kapkodod majd magadra az izmot meglátod. :) Lesz barátnőd, csak ne fásulj be, az az egyetlen dolog, amire semelyik nő sem bukik. ;)

2017. júl. 27. 00:07
 12/25 DollarDog ***** válasza:
Ha igy állsz hozzá hogy ronda vagyok stb akkor nem is lesz! :D ezt persze nem rosszindulatból írtam hanem azért hogy szedd össze magad legyen önbizalmad és ne ugy tekints magadra hogy ronda vagy hanem hogy igen ilyen vagyok ilyennek kell elfogadni! Amugyis ha van egy megkapó egyéniséged akkor a legtöbben leszarják hogyan nézel ki :D
2017. júl. 27. 11:12
 13/25 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem kellenél. Utálom a nyavalygó embereket.
2017. júl. 27. 12:00
 14/25 A kérdező kommentje:

Nem nyavajgok, ez az igazság

Sose lesz aki örülne nekem

2017. júl. 27. 22:28
 15/25 anonim ***** válasza:
De, ez a nyavajgás. Szedd össze magad és tegyél a célodért.
2017. júl. 28. 00:17
 16/25 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező... Én sem kellek senkinek, mert ronda vagyok... Vékony vagyok, elállnak a füleim, tehát összességében egy selejt vagyok......... 21/F
2017. júl. 28. 09:37
 17/25 A kérdező kommentje:
Próbálkozom én szinte mindem nap de mindegyik lány visszautasít,többen meg is szólják hogy ronda az arcom :(
2017. aug. 2. 01:45
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is próbálkozom, de állandóan elutasítanak a kinézetem miatt.... 21/F
2017. aug. 2. 09:11
 19/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem ezen teljesen fölösleges agyalnod!

Minden csajnak más-más pasi jön be.

Van akik a kopaszokat szeretik, van aki a kigyúrtakat és van olyan is aki a véknyabbakat.

Az hogy melyik csoportból van több ne izgasson, mert aki nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy, azzal nincs dolgod. ;)

Csak add önmagad és találni fogsz egy hozzád illő csajszit.;)

Amit tehetsz, az pedig, hogy jól érzed magad. :)

Csinálj olyasmiket, amiket szeretsz, amikben feltöltődsz.

2017. aug. 3. 00:39
 20/25 anonim ***** válasza:
19 a ronda srácokat senki sem szereti
2017. aug. 3. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!