Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 23 évesen soha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 23 évesen soha nem volt senkim,kimondható,hogy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Se csók,se ölelés,se randi.

Nem szoktak kezdeményezni még beszélgetést sem. 23/l

2021. dec. 23. 19:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy kimondható, mert ez függ attól is hogy mennyire olyanok a hobbijaid ami miatt kimész és bárkinek esélye lenne nálad bepróbálkozni, ha nem vagy nagy bulizós hanem mondjuk otthon inkább számítógépen játszol nem azt jelenti hogy csúnya vagy csak azt hogy nehéz téged megtalálni (és ezt a részét tudom hogy igaz mert ilyen lányt keresnék)

22/F

2021. dec. 23. 19:27
 12/33 anonim ***** válasza:

Nem jelenti azt, hogy csúnya vagy! Én nem vagyok szép, se magas, és formás sem, nem beszélve némi (nem sok) túlsúlyról; sosem volt ilyen gondom.

A viselkedésed milyen? Ha zárkózott vagy, nem vagy képes viccelődni fiúkkal, nem jársz társaságba akkor szokott ez előfordulni.

2021. dec. 23. 19:29
 13/33 A kérdező kommentje:

Arcom csúnya,alakom átlagos.

Én igazából úgy érzem,teljesen hiányzik belőlem a szexuális kisugárzás.

Mentálisan tutira nem vagyok rendben,legalábbis rengeteg fájdalom ért életemben,ez pedig még rátesz egy lapáttal.

2021. dec. 23. 19:30
 14/33 anonim ***** válasza:
36%

Szűz vagy?

A csúnyaság mit jelent pontosan?

A szexuális kisugárzás csalóka dolog. Nem mindenki mozdul ugyanarra.

2021. dec. 23. 19:32
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Mondták rád, hogy "ez de ocsmány" ?

Ha nem akkor valószínűleg átlagos vagy!

Egyébként szüleid véleményére ne adj mivel senki sem szólja le a saját gyerekét!

23 év alatt biztosan kaptál visszajelzést a világtól!

2021. dec. 23. 19:44
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Amíg önsajnálatban élsz semmi jó nem fog veled történni.

Csúnya vagy? Lehet. Látnom kéne ahhoz, hogy eldöntsem. Ismerek csúnyának mondható, alacsony nőt (kollégám), akinek kifejezetten jóképű pasija van. Ő egy példa arra, hogy nem (csak) ez gátol téged.

Ismerkedni kell. Emberek közé járni. Élvezni az életet.

2021. dec. 23. 19:52
 17/33 anonim ***** válasza:

Küldesz képet priviben?

Lehet nem a szépségeddel van a baj, hanem mondjuk pl az öltözködéseddel vagy a kisugárzásoddal. Amiken viszont lehetne változtatni

2021. dec. 23. 19:55
 18/33 anonim ***** válasza:

Sikered van kérdező!

Sokan rádcuppantak mint kagyló a sziklára!

2021. dec. 23. 19:57
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Onkepzavar, es egyebek. Ez a kerdesbol is lejon, latatlanban megmondom neked h nincs baj a kinezeteddel atlagos vagy. Es minden 3 magányos srac oruone h a bnője lenne. F/28
2021. dec. 23. 20:04
 20/33 anonim ***** válasza:
0%
Nincsen csúnya nő, csak kevés alkohol
2021. dec. 23. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!