Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 23 évesen soha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 23 évesen soha nem volt senkim,kimondható,hogy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Se csók,se ölelés,se randi.

Nem szoktak kezdeményezni még beszélgetést sem. 23/l

2021. dec. 23. 19:07
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
30%

Lányként? Teljesen, 100% biztosra ki lehet mondani.

Sajnos még extrém csúnya is lehetsz, mert még a normál csúnya nőkre is simán másznak, még jó pasik is! Ebben a férfitöbbletes országban meg főleg.

Nem jók a kilátásaid ezek az adatok alapján. De ha akarod a segítségem, küldj privátba egy képet, és elmondom az őszinte véleményemet, olyan őszintén, mint amilyen ez a válasz.

2021. dec. 23. 19:10
 2/33 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy lehet kimondani, hülyeségeket beszél az előző válaszoló. Nekem pont 23 évesen lett először barátom, pedig egyáltalán nem voltam soha csúnya, legrosszabb esetben is átlagosnak mondanám magam a rosszabb napjaimon is. Sok más oka is lehet a dolognak, de ennyi információ alapján nem fogjuk tudni megállapítani, hogy mi lehet a probléma.
2021. dec. 23. 19:14
 3/33 anonim ***** válasza:
24%
Magad szerint csúnya vagy?
2021. dec. 23. 19:18
 4/33 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem vagy kövér, én sunáználak.

Ui.: kamu kérdés, mint a többi hasonló.

2021. dec. 23. 19:19
 5/33 A kérdező kommentje:

Magam szerint igen.

Legalábbis az lejön,hogy nem passzolok be a mai szépségideálnak.

De azt nem tudom megítélni,hogy tényleg ennyire rossz-e a helyzet,vagy közrejátszik az önértékelés zavar.

2021. dec. 23. 19:21
 6/33 anonim ***** válasza:
0%
Küldj már akkor képet, ez egy anonim oldal. Egyből megmondom neked mennyire vagy csúnya... és biztos választ is kapsz a kérdésedre.
2021. dec. 23. 19:23
 7/33 anonim ***** válasza:
0%
Dagi vagy? Csúnya az arcod? Nem vagy nőies?
2021. dec. 23. 19:23
 8/33 anonim ***** válasza:
64%
Nekem volt innen kifejezetten csúnya nőm, de nagyon aranyos volt. Szerettem vele lenni.
2021. dec. 23. 19:24
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan lány,akiről hallottam...26 éves,és soha nem volt senkije,és néha kitör belőle hogy ő csúnya,meg nem kell senkinek.Az anyukája pedig mérgesen rászokott förmedni hogy mert senki felé nem nyit,és totál bezárkózik és nem megy soha sehova.Szociális fóbiája van.

Próbáltam vele megismerkedni...esélytelen.Néha-néha kitör belőle hogy magányos és de jó lenne egy pár...de aztán sose nyit senki felé.

Ezt csak azért írtam le,mert nem feltétlenül az a probléma hogy csúnya vagy...ha valami mentális probléma is bezavar vagy hátráltat akkor simán az is lehet az ok!

2021. dec. 23. 19:24
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Volt egyszer egy hasonló panaszos hölgy. Ráírtam, visszaírt, aztán küldött képet is. Nem volt csúnya, de a folyamatos panasz nem tette szimpatikussá.
2021. dec. 23. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!