Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek,lehetünk másmilyenek attól mint amilyenek vagyunk?

Figyelt kérdés

Mivel én egy olyan egyed vagyok akinek nincs humora, unalmas lehet velem lenni, nem szeretek beszélgetni mert nem érdekes, ez nagyon untató számomra s ez miatt nehéz a másikra figyelni. Befelé fordulós álmodozó fajta vagyok.

Barátnőhöz sajnos szükséges az hogy változtatni tudjak mindezen.

Pl az miért van,hogy ha két fél beszélget mondjuk valamiről akkor az miért jó nekik?

Vagy tanít x személy y ont vagy fordítva és ezért fontos a beszéd a tudás átadása miatt de ha nem tanítás zajlik,vagy egyéb okból fontos megválaszolandó dolgok akkor a beszélgetés hogy lehet nem untató?

Amikor beszélgetsz valakivel a semmi jelentéktelen dolgokról gondolom valamilyen módon lehet unalmas és szórakoztató is de hogyan?

2021. dec. 20. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Karacsony van ember. Nalam mar megy a visszaszamolas a trollkodas folytatasara
2021. dec. 21. 08:55
 12/13 anonim ***** válasza:

11#

Ja értem kösz

Ma mindenki szereti egymást, 2 héten belül pedig szétalázzuk egymást. Nagyon király!

2021. dec. 21. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát a kérdező nem egy arrogáns gyökér, aki jobban tudja. Csak kérdez szépen és normálisan. Úgy tűnik Elfogadja a tanácsokat és próbál többet tudni és fejlődni.

2021. dec. 21. 11:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!